18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Sweet razširja tržnico NFT na Shopify ekosistem

Sweet razširja tržnico NFT na Shopify ekosistem

Sweet Expands NFT Marketplace to Shopify Ecosystem

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Sweetova prva NFT platforma za podjetja zdaj omogoča blagovnim znamkam, da brez težav ponujajo NFT prek obstoječih spletnih trgovin.

New York, New York – Sladko , vodilni ponudnik rešitev NFT za podjetja, je napovedal vključitev svoje distribucijske platforme NFT na tržnico Shopify, s čimer je blagovnim znamkam, lastnikom trgovin in imetnikom IP omogočil prodajo NFT-jev. prek obstoječih spletnih trgovin. Dodatek Sweet v platformo Shopify omogoča svetovnim maloprodajnim in zabavnim blagovnim znamkam, da izkoristijo naraščajoče povpraševanje po NFT-jih, hkrati pa ohranjajo potrošnike v lastni blagovni znamki blagajne

Po navedbah Tom Mizzone, izvršni direktor in ustanovitelj podjetja Sweet :

“Do danes so bili NFT-ji v glavnem prodani prek tuje kripto tržnice, ki silijo blagovne znamke, da se težko odločijo za usmerjanje potrošnikov k izkušnjam zunaj blagovne znamke. Poleg tega želijo širše potrošniške baze kupiti in imeti v lasti NFT-je, vendar so zmedene zaradi zapletene in zastrašujoče nastavitve denarnice v blockchainu in ne vedo, kako začeti. Zdaj lahko vsakdo vstopi v igro NFT prek znane izkušnje nakupa Shopify, s čimer krepi zavezanost podjetja Sweet partnerjem z blagovno znamko tako, da daje prednost potrošniški izkušnji. «

Sweet-ova razširljiva platforma NFT demokratizira NFT-je in ustvarja širše načine za maloprodajno in potrošniško blagovno znamko digitalne zbirateljske predmete za svoje uporabnike. Sposobnost prodaje in distribucije prek platforme za e-trgovino Shopify omogoča ne samo neposredno prodajo NFT, ampak tudi izkušene NFT izkušnje s fizičnim blagom z darili ob nakupu.

“Predstavljajte si naključno razvrščanje in združevanje digitalnih sredstev v majice, vinil albumi, superge in še kaj, « je dejal Ken Ellis, tehnični direktor podjetja Sweet .

Ellis nadaljevano, “Zdaj si predstavljajte igranje trgovin z izdelki, tako da v svežnje skrijete NFT-je z zlatimi vstopnicami v slogu Willy-Wonke, ki presenetijo in razveselijo potrošnike z enkratnimi izkušnjami. Blagovne znamke lahko s tehnologijo Sweet uporabljajo le privlačne potrošniške izkušnje, spodbujajo prodajo in povečujejo dobiček, temveč lahko NFT služi kot kriptografsko varno digitalno potrdilo o pristnosti. NFT-ji so javno preverljivi in ​​jih ni mogoče ponarejati, pakiranje s fizičnim blagom pa zagotavlja tudi pristnost tega blaga. «

Sweet’s agnotična blockchain, okolju prijazna rešitev NFT prinaša digitalne zbirateljske predmete množicam, saj trgovcem ponuja prilagodljive možnosti distribucije in možnost kovanja stroškovno učinkovitih blagovnih znamk NFT v več verigah blokov. Sweet’s magic je v tem, da potrošnikom olajša pridobivanje in prejemanje teh edinstvenih digitalnih sredstev brez potrebnega kripto znanja ali strokovnega znanja.

Vključitev platforme Sweet’s NFT v tržnico Shopify pomeni, da lahko maloprodajne blagovne znamke vseh oblik in velikosti svojim uporabnikom ponujajo NFT v primerih uporabe, ki so specifični in edinstveni glede na estetiko in osebnost njihove blagovne znamke. Po navedbah CNBC je prodaja NFT v prvem četrtletju leta 2021 presegla 2 milijardi dolarjev. Blagovne znamke, ki izkoriščajo prvo rešitev Sweet za potrošnike, bodo zajele velik odstotek prodaje, saj NFT-ji segajo v življenje vsakdanjih potrošnikov.

O sladkem

Sweet je obsežna poslovna NFT rešitev, ki uporabnikom prijazno, potrošnikom najprej prijazno in okolju prijazno pristopa k digitalnim zbirateljskim predmetom. Agnostna platforma blokovske verige Sweet uporablja več verig, od katerih je vsaka primerna za uporabo, kar podjetniškim strankam podjetja Sweet omogoča ustvarjanje celostnih, dolgoročnih strategij NFT, ki privabljajo tako vrhunske navdušence kripto kot tudi vsakodnevne zveste oboževalce.

Kontaktni podatki za medije

Ime: Peter Keizer,

Vloga: EVP trženja, sladko

Kraj: New York, NY

Telefon: (201) 775 – 1280

E-naslov: press@sweet.io

Sladko je vir te vsebine. To sporočilo za javnost je samo v informativne namene. Informacije ne pomenijo nasveta za naložbe ali ponudbe za naložbo.


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Bitcoin Drops Below $40K, Crypto Economy Down 17%, Markets Lost $250 Billion Last Week

Polygon to Democratize NFT Interactions by Improving Approachability

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments