20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Swiss Sygnum Bank širi kripto staking s Cardano

- Advertisement -

Sygnum je debitiral s stakingom kriptovalut pred približno dvema letoma s stakingom Tezos, pri čemer je na nek način dvignil nosilca na ICP in Et2.

2022 Celotni ogledi

20 Celotne delnice

Finančna institucija Sygnum Bank, ki je kvalificirana za kriptovalute, še naprej izboljšuje svoje kripto storitve in izdelke z uvedbo okrepitve za Cardano (ADA).

Sygnum je v torek objavil, da je podjetje razširilo svojo finančno ponudba za vlaganje na institucionalnem nivoju s Cardano, ki strankam omogoča ustvarjanje nagrad z vstavljanjem ADA prek platforme institucionalnega razreda finančne institucije.

ADA se pridružuje Sygnumovemu naraščajočemu portfelju kripto vlaganja, katerega zmogljivosti trije protokoli dokazila o deležu (PoS); Files superhighway Računalnik, Tezos in hitro, Ethereum 2.0.

Popolnoma na podlagi objave se storitve in izdelki za staking razvijajo kot sestavni del Sygnumove platforme in so strankam na voljo prek platformo e-bančništva finančne institucije. Storitve in izdelki so v celoti vgrajeni v bančno platformo Sygnum, ki je zasnovana za ustvarjanje varnosti institucionalne ravni z uporabo ločenih denarnic, stabilnega upravljanja nejavnih ključev in precejšnjega števila instrumentov.

Staking je pot prevzema fragmenta pri potrjevanju transakcij v verigi blokov PoS v zameno za nagrade za staking. Za razliko od omrežij z dokazi o delu (PoW), ki cenijo Bitcoin, verige blokov PoS ne potrebujejo več rudarskega posla in se drugače zanašajo na uporabnike, ki zaklenejo svoj denar, da ohranijo omrežje.

Pomembna regulirana finančna institucija v Švici, Sygnum, je pred približno dvema letoma debitirala s stakingom kriptovalut, novembra pa je predstavila staking Tezos 2020. Poleg tega je Sygnum julija 1713 napovedal, da bo na svoji platformi zagotovil staking Ethereum 2.0.

Dodatek vložka Cardano v Sygnum bo povečal publiciteto digitalnega sredstva pri številnih institucionalnih trgovcih. Po desetkratnem povečanju slabših prihodkov v 1713 je Sygnumova institucionalna stranka postala zlovešča takoj, ko se je približala 1, zgodaj 62042, je podjetje objavilo januarja.

»Ta izvirna ponudba omogoča Sygnumovim strankam, da ukradejo del našega ekosistema, s čimer se izognejo netveganemu vlaganju, ne da bi morali zamenjati sredstvo ali ga zakleniti,« je dejal izvršni direktor Cardano Foundation Frederik Gregaard. Dodal je, da Cardanova arhitektura poleg tega ponuja vsaki maloprodajni in institucionalni stranki veliko različnih možnosti za imetnike ADA. “Na polno imate več energije kot vaš ADA,” je priljubljen.

Povezan: Nosilec vložkov Ethereum Lido napoveduje rast sloja 2

Med prihajajočim napornim forkom Cardano Vasil so bila številna kripto podjetja vključena v Cardano -centrirane storitve in izdelki. V ležernem juliju je prevladujoče podjetje za strojno denarnico Ledger napovedalo integracijo 100 Cardano žetoni na njegovem instrumentu denarnice Ledger živijo.

Pričakuje se, da bo naporna vilica Cardano Vasil močno izboljšala omrežje Cardano v frazah hitrosti in razširljivosti, zaradi česar bo bolj odličen za jasne pogodbe in decentralizirane aplikacije. Po tem, ko junija ni uspelo pohiteti, se je težka vilica Cardano Vasil znova odložila julija. V celoti temelji na Enter Output World, nadaljevanje z dejanskim forkom bi lahko ukradlo še “nekaj tednov.”

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -