19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice SynFutures zbral 14 milijonov ameriških dolarjev za izvedene finančne instrumente DEX, ki...

SynFutures zbral 14 milijonov ameriških dolarjev za izvedene finančne instrumente DEX, ki podpirajo “vse s cenovnim pomikom”

Prihajajoča decentralizirana borza izvedenih finančnih instrumentov je SynFutures zaprla preveč vpisanih (14 milijonov USD krog financiranja serije A, ki ga vodi Polychain Capital.

V krogu financiranja avtomatiziranega trgovca so sodelovali tudi drugi težki kripto vlagatelji, vključno s Pantera Capital, Framework in Wintermute. Vključno z januarskim 2021 krogom semen DEX je SynFutures zdaj zbral $ 15. Skupno 4 milijone.

Glede na napoved borza načrtuje, da bo za izvedene finančne instrumente ponudila vse na enem mestu, kar bo vsem omogočilo, da sprožijo poljubne trgovalne pare s katerim koli datumom izteka, ki temelji na vrednosti osnovnega premoženja, za zagotovljena je likvidnost.

SynFutures ne bo edini pri servisiranju niše decentraliziranih izvedenih finančnih instrumentov, saj uveljavljeni projekti, kot je Synthetix, in novi igralci, kot je Converge Finance, ciljajo na kripto-izvedene finančne instrumente za sredstva v resničnem svetu.

Krepki cilj SynFutures je “omogočiti trgovanje s čimer koli s cenovnim pomikom”, vključno s špekulativnimi sredstvi, kot so kriptovalute, tradicionalni lastniški vrednostni papirji in kovine, skupaj z več nišnimi instrumenti, kot so izdelki, ki spremljajo stopnjo zgoščenosti kripto omrežja. To je ogromen trg, kot je dejal ustanovitelj in izvršni direktor Polychain Capital Olaf Carlson-Wee:

“Na tradicionalnih finančnih trgih obseg trgovanja z izvedenimi finančnimi instrumenti močno presega obseg promptnega trgovanja in zdaj vidimo podoben premik v kripto, zlasti pri centraliziranih borzah. “

” Ker DEX-ji vedno bolj pridobivajo tržni delež, vidimo edinstveno priložnost, da SynFutures postane vodilno terminsko tržišče decentraliziranega gospodarstva, ” Carlson-Wee je dodal.

Rachel Lin, ustanoviteljica in izvršna direktorica SynFutures, je poslanstvo platforme opisala kot izenačenje “pogojev za povprečnega vlagatelja z gojenjem prostega in odprtega trga za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti.” Pred začetkom SynFutures je Lin pomagal pri ustanovitvi Bitmain spin-off in azijske “neobank” Matrixport, prej pa je nadzoroval prodajo strukturiranih izvedenih izdelkov pri Deutsche Bank.

Zaključek kroga zbiranja sredstev sovpada z alfa zagonom platforme SynFutures, pri čemer je borza ciljno usmerjena na julij za njen javni mainnet.

Povezano: DeFi in tradicionalne finance bi se lahko združile zaradi tokenizacije

SynFutures se bo pridružil rastoči seriji novih decentraliziranih borz, ki ponujajo inovativne izvedene izdelke.

Pendle, AMM, ki olajša trgovino v žetonih, ki predstavljajo terjatve do prihodnjih donosov, ki so jih lani danes na omrežju Ethereum lansirali, potem ko so med drugim zbrali 3,5 milijona dolarjev od Mechanism Capital, Signum Capital in CMS.

Uporabniki Pendle lahko trgujejo s prihodnjimi donosi na DAI, položeni Compound in USDC deponirani pri Aave.

Prejšnji mesec je Oiler Network, DEX, ki trgovcem omogoča, da špekulirajo o cenah plina Ethereum, zaključil javno povišanje prek Liquidity Bootstrapping Pool (LBP).

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments