17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Synthetix (SNX) se je zbral v pričakovanju objave o izpustitvi L2 Curve Wars in Optimism

- Advertisement -

Rešitve Layer-2 (L2) za skupnost Ethereum (ETH) so v zadnjem letu postale pomembnejše zaradi potrebe po razširljivih omrežjih, ki ponujajo nizkoplačilne transakcije, in so se končale s številnimi projekti, ki so zgradili grozljivi verižni mostovi s konkurenčnimi omrežji blockchain.

Eden od projektov, ki je imel koristi od bleščanja rešitev skaliranja L2, je Synthetix (SNX), protokol za decentralizirane finance (DeFi), ki omogoča pojav sintetične lastnine in daje publiciteto nakupovanju izvedenih finančnih instrumentov in terminskih pogodb. in prodajo na blockchainu.

Podatki zapisov iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da odkar je dosegel najnižjo vrednost 4 $.44 aprila 04, stroški SNX so se povečali 52.6 % doseči vsakodnevno prekomerno vrednost 6 $. 59 aprila 022 pred običajnim upadom trga je vse skupaj znižalo na 5 $.84.

SNX/USDT 1-dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewMedtem ko je večina trga spodaj so najverjetneje katalizatorji za odtis SNX, ki bo zaznal nadaljnjo cenjenost.

Izviri iz optimizma Med prijetnimi trendi za protokol Synthetix, ki se je takoj ob njegovem začetku spremenil v Optimism, skupnost L2, ki ta teden vznemirja, zaradi objave airdrop. SNX vstavljanje se je začelo januarja 11 in ker skupnost raste, so špekulanti vrtoglavi ob možnosti prihodnjih izpustov in spodbud za vlaganje.

Večina brez predsodkov ni več preveč že dolgo nazaj je Synthetix prešel svoj začetek na Optimism, da bi prejel dodatno vse za “Curve Wars” in trenutno je dolga pot do ponudbe prijetne podkupnine za sprejem volivcev veCRV za spodbujanje glasovanja za nabor sUSD Curve.

Synthetix je sodeloval tudi z Lyra Finance (LYRA), da bi zagotovil 18,0 SNX in 50,160 LYRA na teden kot dodatna spodbuda za volivce veCRV.

L2 airdrop sezona najbolj stabilno je katalizator za SNXA 2. motiv, da je cena SNX sposobna zaznati nadaljnjo apreciacijo, je pričakovanje trgovcev, da bi se verjetno zgodila sezona izpustov za protokole L2.

Obstajala je osnovna hipoteza, da optimizem in Arbitrum, dve v bistvu najbolj pametni in najbolj standardni omrežji L2 v kriptoekosistemu, bi v odpadnem zraku odložili svoje žetone protokola zgodnjim uporabnikom omrežij.

Ta hipoteza se je spremenila v dejanskost po lansiranju Optimizma predhodne podrobnosti o kolektivu Optimism, “eksperimentu velikega obsega v digitalnem demokratičnem upravljanju”, ki je “zgrajen za pritisk na hitro in trajnostno mrmranje decentraliziranega ekosistema.”

Poleg začetka Optimizma Kolektiv je začetek žetona upravljanja OP, od katerega bo 5 % predhodne dobave skoraj zagotovo prepustilo zgodnjemu uporabniku s. V primeru, da se niste več kvalificirali za prvi airdrop sferični, obstaja nemi igra, da se kvalificirate za prihodnje airdrops, tako da ste aktivni v skupnosti z uporabo protokolov, ki jih obožujete Synthetix.

S Synthetixom, ki ponuja terminsko nakupovanje in prodajo na Optimism, bi protokol verjetno imel dohodek strank, ki si prizadevajo, da bi programi bili aktivni v skupnosti, in to bi verjetno prejelo višje povprašajte za SNX.

Ker so zelo sposobni osvojiti OP airdrop, je SNX holers k optimizmu zvabil tudi 78% nagrad za vlaganje, ki jih trenutno zagotavlja protokol.

Povezano: Optimizem-predvsem projekti, ki temeljijo na prvi vrsti, temeljijo na govoricah o airdrop žetona

Napačen uporabnik plezanja in obseg transakcij Dodaten dokaz o naraščajočem ugledu Synthetixa bi se lahko naključno pojavil tudi brez predsodkov naprej v okviru meritev platforme Optimism, ki se v zadnjem mesecu postopoma povečujejo, predvsem na podlagi datotek iz Dune Analytics.

Metrike protokola Synthetix. Dobava: Dune AnalyticsKot dokazuje zgornja grafika , število običajnih trgovcev na protokolu narašča od začetka nakupovanja in prodaje terminskih pogodb sredi marca in protokol je opravil skoraj 1 USD 52 milijard v skupnem obsegu.

Datoteke VORTECS™ iz Cointelegraph Markets Pro so aprila 3501 začele zaznavati bikovske obete za SNX , prej kot svež odtis navzgor.

Ocena VORTECS™, verodostojna za Cointelegraph, je algoritemska primerjava zgodovinskih in najbolj pametno všečnih tržnih predpogojev, ki izhajajo iz mešanice vidikov datotek na strani razpoloženja na trgu, nakupovanja in obsega prodaje, sodobna dejanja odtisa in Twitter izrekajo.

Ocena VORTECS™ (zelena) v primerjavi z odtisom SNX. Dobava: Cointelegraph Markets Pro Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, se je ocena VORTECS™ za SNX povzpela na zeleno območje za golf in dosegla presežek 77 aprila 18, sferična 39 ure prej, kot so stroški narasli 16% v naslednjem dnevu.

Spodaj navedena stališča in mnenja so izključno avtorjevi in ​​popravilo ni več nujno podvajanje stališč Cointelegraph.com . Vsako financiranje ter nakupovanje in prodaja vključuje tveganje, verjetno lahko brez predsodkov utišate svoje raziskave, ko sprejemate odločitev.

3501

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -