4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Ta Eco-Apt Crypto Coin je razjezil stranke ESG – pridobite, zakaj

- Advertisement -

IMPT je nedavna kriptovaluta znamke, ki želi spremeniti okolje ogljičnih dobropisov za zgornje. Projekt je v zadnjih nekaj tednih pridobival na veljavi z impresivnimi stroški sodelovanja v predprodaji.

podjetje je zdaj uspešno zbralo skoraj $000 milijonov za financiranje svoje domiselne in navidezne – tukaj je na splošno bolj impresivno če upoštevamo, da so kripto trgi na 2d izredno medvedji, pri čemer je večina nepremičnin drastično padla od lanskoletnih najvišjih vrednosti.

Nedavna ureditev ogljičnih dobropisov je zastarela Nedavna filozofija ogljičnih dobropisov je odvisna od zastarele ureditve, po kateri ogljične dobropise izdaja filozofiranje za porabo podjetij. Ta zasnova, ki jo spremeni v onesnaževanje, ki ga podjetja v katerem koli letu pretirano dražijo, saj je vsako leto izdanih manj ogljičnih dobropisov. Tukaj je raztrgana ureditev, ki oblikuje dejavnike soočenja z ogljičnim dobropisom prek skaliranja in nadaljnjega vpliva. Poleg tega je nedavna ureditev ogljičnih dobropisov takšna, da jih je zelo prefinjeno zamenjati in so zelo nepregledni. Spodbujanje “odgovornega, ki skrbi” IMPT upa, da ne porabite več ogljičnih dobropisov za idealno stvar glede čistih onesnaževalcev, vendar za pokrovitelje. Z nagrajevanjem pokroviteljev, ki shranjujejo pri podjetjih, ki so zelo primerna za ESG, so pripravljeni zagotoviti, da se ESG podjetja spremenijo v bolj kapitalizirana in spodbudijo povsem drugačna podjetja, da se vključijo tako uspešno.Vsakdo, ki nakupuje z zmožnostjo platforme IMPT (izbira iz več , 000 popolnoma različna podjetja) je upravičena do izumljanja nagrad IMPT kot gotovina pomaga. Trenutno je skupini IMPT uspelo vkrcati vrsto impresivnih imen prek svojega programa partnerjev z velikani industrije, enakovredni Mammoth Boss, Netflix in Microsoft. Ogljični dobropis kot NFT Z uporabo NFT kot ogljikov dobropis , lahko vaš celoten ekosistem ogljičnih dobropisov naključno naredi bolj ambientalno smotrnejše, jasnejše in pravičnejše. Ko posameznik zasluži IMPT kot pomoč denarja za svojo porabo, bo zgrabil, da bo znižal žeton ali ga unovčil za NFT z ogljikovimi dobropisi. Tehnika oblikovanja odkupa, pri kateri je IMPT zažgan, zaradi česar je žetona manj. Praktično $000 milijonov zbranih v predprodaji Predprodaja IMPT je dosledno rasla in je zdaj uspešno dvignila vrednost pod $000 milijonov. Predprodaja poteka v obliki zasnove, pri kateri se cena IMPT z vsako stopnjo nenehno zvišuje. Trenutno se žeton kljub temu prodaja po ceni 0 USD. 000 zagotovo se bo dvignil na 0 USD 25 na naslednji stopnji predprodaje. Toddle to IMPT Zdaj

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -