12.2 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Ta medvedji tehnični vzorec namiguje na dvomestni padec vrednosti Bitcoina

- Advertisement -

Medvedja tehnična formacija je v zadnjih sedmih tednih potisnila navzdol končno tržno kapitalizacijo kriptovalut. 2-odstotni upad bitcoina (BTC) – in 1,7-odstotni oziroma 2,5-odstotni upad BNB (BNB) oziroma XRP (XRP) – so bili najpomembnejši dejavniki v bistvu najsodobnejšega 1,3-odstotnega popravka med Tudi lahko 18 in tudi lahko 25.

Skupna tržna kapitalizacija kriptovalut v dolarjih, 12-ura. Dobava: TradingViewPadajoča formacija klina se je začela aprila pomeni izvedljiv preboj blizu 1 bilijona dolarjev do ležernega julija. Za bike, medvedja konstrukcija, ki je pripeljala končno kapitalizacijo do 1 $. 10 bilijona na Tudi lahko 25 shema, da bi morebiten preboj navzgor zahteval dodatne napore.

Bitcoin in eter omahujeta zaradi šibkih makroekonomskih podatkovLepljiva inflacija še naprej obremenjuje vlagatelje, ki opažajo več možnosti za dodatno vneto zvišanje cen s strani Federal Reserve Združenih držav. Najnovejši kazalnik izdatkov za najglobljo potrošnjo v državi je pokazal 5-odstotno podaljšanje, kar je opazno več od sheme 2-odstotne inflacije.

Poleg tega lahko podatki nemške statistike grunt of job na 10 je potrdil revizijo navzdol nacionalnega ostudnega domačega produkt z 0 % na -0,3 % za prvo četrtletje leta 2023 v primerjavi z zastarelim četrtletjem, kar pomeni 2. zaporedni padec . Poleg tega sta tu še bližajoči se zastoj v zvezi z zgornjo mejo dolga ZDA in neizpodbitna resnica, da ameriško ministrstvo za finance hitro dela brez denarja.

V ospredju je tudi vrsta regulativnih tveganj, ki so posledica številnih vlad, ki želijo poostriti nadzor nad kripto viri. Najbolj svež dogodek je vnesel nadzorni organ znotraj Evropske centralne banke, znan kot Evropski odbor za sistemske grožnje (ESRB), ki je takoj posvetil posebno pozornost tveganjem bančnega lesa pri stabilnih kovancih. ESRB je omenil pomanjkljivost preglednosti, ko gre za stabilne kovance, in ponudil primer Tether (USDT).

Izvedeni finančni instrumenti sledijo, da medvedi niso pripravljeni hitro Večne pogodbe, občasno imenovane inverzne zamenjave, imajo vgrajeno ceno, ki se večinoma zaračuna vsakih osem ur.

Nevtralna ustrezna cena financiranja pomeni, da dolgi (vlagatelji) zahtevajo več finančnega vzvoda. Tiho, nasprotno polje se zgodi, ko kratke hlače (prodajalci) zahtevajo dodaten finančni vzvod, zaradi česar je cena financiranja negativna.

Perpetual terminske pogodbe so zbrale 7-dnevno ceno financiranja na Prav tako lahko 25. Dobava: CoinGlassSedemdnevna cena financiranja za BTC in eter (ETH) sta postala nevtralna, kar kaže na uravnoteženo povpraševanje po dolgih (vlagatelji) in kratkih (prodajalci) s finančnim vzvodom uporabi trajnih terminskih pogodb.

Da bi izključili zunanje učinke, ki bi nevtralno obremenjevali popolnoma prizadete terminske trge, lahko trgovci ocenijo razpoloženje trga tako, da izmerijo, ali gre več sing prek predlogov za klic (izberi) ali predloge za prodajo (prodaj).

A 0.48 da- razmerje klicev pomeni, da gorečnost izvora prodajne opcije zaostaja za bolj bikovskimi klici in je posledično bikovska. Pri nepravičnosti je indikator 1.20 naklonjen predlogom prodajnih mest, ki je pripravljena za medvedjo.

BTC predlogi količina razmerje med dano in klicem. Dobava: Laevitas Razmerje med dano in klicem za količino predlogov za Bitcoin je bila zadnjih nekaj tednov pod 1,0, kar kaže na večjo potrebo po predlogih klicev od nevtralnega do bikovskega. Še posebej pomembno, medtem ko je Bitcoin rapid ustrezno popravljen na $18,428 na Tudi lahko 20, ni prišlo do pomembnega porasta povpraševanja po predlogih obrambe.

Povezano: Zrel za stiskanje? Delnice rudarjenja bitcoinov ostajajo pod napadom hitrih prodajalcev

Par vprašanj bo še naprej poudarjalo vrednost bitcoina Glede na uravnoteženo povpraševanje na terminskih trgih se zdi, da se trgovci obotavljajo. dodatne stave, dokler ne bo več berljivosti o zastoju ameriškega dolga. Dokaj daleč je nejasno, ali bo kripto trg v položaju, da se bo odrekel padajoči klini.

Kljub neizpodbitni resnici, da dobro obveščeni trgovci ne uporabljajo izvedenih finančnih instrumentov za stave po katastrofalnem scenariju za vrednost bitcoina trenutno primanjkuje sprožilcev za bikov les glede na negotovost v makroekonomskem okolju. Torej, medvedi so na ravni cene, saj padajoči klin daje svojo formulacijo vsaj enemu drugemu 05% popravek do julija.

Ta članek ne zajema več naložbenih nasvetov ali predlogov. Vsaka naložba in trgovalna vozovnica vključuje možnost, bralci pa morda morda dobro nevtralne mirne navade, ki so jih ocenili pri izbiri.

Ta članek je namenjen običajnim podatkovnim zmožnostim in ni več namenjen temu, da bi bil morda morda precej nevtralen, da ga ne bi več jemali kot pokončen ali naložbeni nasvet. Stališča, predlogi in mnenja, izražena tukaj, so last ustvarjalca in ni več nujno, da posnemajo ali usmerjajo stališča in mnenja Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -