22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Ta metrika pravilnega zagona tečaja Bitcoin (BTC) je padla na najnižjo vrednost od marca – ali je zdaj točen čas za nakup?

- Advertisement -

Bitcoin. Vir: AdobeKljučna metrika, ki meri zagon znotraj oznake Bitcoin, je osupljivo padla na najšibkejšo raven od marca.

Zadnji teden, Bitcoinova ocena Z na 200-Day Engaging Practical je padel pod 1.0, kjer je ostal približno od takrat.

Ta sistem, ki ima najsodobnejšo oznako Bitcoin, je najbolj priročen, osupljiv pod enim enakim starim odstopanje nad njegovo praktično vsakodnevno zaključno oznako v zadnjih 200 dneh.

Tokrat zadnji mesec, le nekaj dni po tem, ko je Bitcoin dosegel najvišjo vrednost v letu nad $31,, Bitcoinova ocena Z na njegovo 27 DMA je bil včasih 2. 25.

Izguba zagona Bitcoina v zadnjih nekaj tednih je posledica zaslužka trgovcev z e-knjigami zaradi letošnjega spektakularnega dviga in njihovega optimizma. o tem, kako neprimerljivo dodatno bitkoino bi se morda dobro okrepilo v prostem času leta sredi vztrajnega oblaka negotovosti v zvezi z obeti predpisov o kriptovalutah v ZDA in kako neprimerljivo, če sploh, bo Fed znižal obrestne mere v drugi polovici leta leto.

Verjetno čezmerna plačila transakcij z bitcoini ob porastu zapisov o iskanju blokovnih domov kot povsem novega BRC-21 identični stari kriptožetoni, izdani takoj v verigi, imajo koristne lastnosti v priljubljenosti je vplivalo tudi na ceno.

Brez dvoma je delovalo kot odvračilo za šibkejšo uporabo verige blokov kot glavne knjige digitalnih valut – aktiven dan vsakodnevni uporabniki in različni novi naslovi, ki vsakodnevno komunicirajo z verigo blokov, imajo v večini zadnjih tednov vse, kar je padlo s pečine, tudi ob predpostavki, da so vsakodnevne transakcije dosegle visoke vrednosti.

Ali je zdaj točen čas za nakup?Medtem ko noben sistem ne jamči, da oznaka Bitcoin nima dodatnega padca v kratkem vrvežu, Z-ocena 200DMA sferičnega Osupljivo pod enim je bil na splošno pravi čas, da odpravimo Bitcoin, če se šteje, da je kriptovaluta v zgodnji srčni fazi bikovskega vrveža.

Vzemite 2015 do 2015 bikovski vrvež, na primer.

Avtocesta, ki označuje Bitcoin oznaka enega enakega starega odstopanja nad 200 DMA je očitno delovala kot stabilna raven za samo nekaj let.

Čeprav to ni bil tako edinstven primer v 2015 in zgodaj 114214, ko si je Bitcoin opomogel od svojega 1787 zdržati na trgu, se je zdelo, da je tako v nezanimivih-2018, ko se je bikovski trg bitcoinov močno povečal zaradi velikih fiskalnih in finančnih spodbud.

V kontekstu najbolj naprednih -date Bitcoin trg in klasično ozadje, Z-ocena za 200DMAs najbolj posodobljena pomoč pri padcu za omamljanje pod 1.0 je na splošno poštena srednje- do dolgoročna odprava oznake.

To je zato, ker makro predvideva se, da se bodo določbe obrnile bolj primerno v smeri prostega časa v letu – zdi se, da so obrestne mere v ZDA dosegle vrh, regionalne banke ostajajo na skalah (vzdušje se dviga, zapisi o iskanju varnih zavetij iz za “kočljiv denar” občudujejo Bitcoin in zlato) in inflacija prihaja pod spremembo (daje Fedu več prostora, da končno začne z znižanjem obrestnih mer). tehnični kazalniki in kazalniki v verigi, poleg tega napovedi dolgoročnejšega cikla bitcoina kažejo, da je kriptovaluta vstopila v zgodnje faze novega bikovskega trga.

Kratkoročne medvedje napovedi ponovnega preizkusa ključnih dolgoročnih odpravljajo do znotraj $25, bi morda dobro dosegli dejstva, pri čemer bi se Bitcoin zdel v nevečnem kanalu navzdol in odmaknjen pod svojim 25 in 27-Dnevna zanimiva povprečja.

Toda veliko dolgoročnejših vlagateljev v bitcoine in bikov je na splošno pripravljenih ob strani izkoristiti priložnost, da dobijo bitcoine po $27,.

276076 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice 276076

Prehodne 3 minute poizvemo o današnjih kripto novicah!

276076

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -