17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ta neznana kriptovaluta se je v urah povzpela za 164.842%, le da...

Ta neznana kriptovaluta se je v urah povzpela za 164.842%, le da je sesula 99%

Približno 7 USD. 50 milijard je na trg kriptovalut vstopilo v samo treh urah prek široko neznanega altcoina junija 10.

Poimenovan kot WebDollar (WEBD), se je cena na enoto žetona zvišala z 0 USD. 0003711 do 0 USD 6121 med 0900 GMT in 1200 GMT. To je zaznamovalo malo več 164, 705% dobička pri tržni oceni. Kljub temu je cenovni skok spremljal upad obsega; padli so s približno $ 345. 2K do $ 136. 84 K med relijem.

Razčlenitev teh treh ur divjih cenovnih akcij je ponazorila zaporedje neverjetnih črpalk in odlagališč .

Glede na podatke, ki jih je pridobil CoinMarketCap.com, je prvi skok WEBD svojo tržno kapitalizacijo dosegel z 1 USD. 84 M na 0954 GMT na 1,5 milijarde USD ob 0959 GMT – to so samo tri minute.

Kasneje, od 1039 GMT, tržna kapitalizacija se je znižala na 5 USD. 12 M, čemur je sledil še en skok na 9,5 milijarde USD pri 1129 GMT.

V nekem trenutku je WebDollar postal 18 th največji projekt kriptovalut s tržno kapitalizacijo, ki je premagal bolj uveljavljene blockchain protokole, kot so Stellar, VeChain in Tron.

Tržna kapitalizacija WebDollarja eksplodira za več kot 7 USD. 50 B v nekaj urah, samo da se zruši do 99% pozneje. Vir: CoinMarketCap.com

Toda nestanovitna norost se je končala, ko se je tržna ocena žetona strmoglavila za več kot 99% manj kot dve uri po doseganju 9,5 milijarde USD. Od 0700 GMT dne Torek, bilo je $ 10. 23 M. Medtem je WebDollarjeva kripto lestvica padla z 18 do 830.

Faktor IndoEx

Cenovna akcija podjetja WebDollar v ponedeljek je pokazala značilnosti žetona za črpanje in odmetavanje. Na žalost se je tržna kapitalizacija projekta pomaknila navzgor in navzdol za več milijard dolarjev, čeprav je obseg trgovanja ostal znotraj dolarjev 400 Razpon K. In če pogledam od blizu, 99. 15% njene trgovinske dejavnosti je izviralo iz ene borze, imenovane IndoEx.

Večina količin WEBD med črpanje in odmetavanje žetona je bilo zabeleženo na borzi kriptovalut IndoEx. Vir: CoinMarketCap.com

IndoEx LTD je registriran v Združeno kraljestvo pod številko podjetja 12029621. Borzo naj bi vodila oseba po imenu Collins Spencer, ki je njena izvršna direktorica in finančna direktorica. Druga pravna oseba, imenovana Grace North, je trenutno glavna tehnološka direktorica IndoExa.

Poskus Cointelegraph-a, da najde oba direktorja na LinkedIn in Twitterju, ni prinesel rezultatov. Medtem so se pri pregledih IndoExa s strani prejšnjih strank pokazale, da Spencerja in North obtožujejo lažnih identitet.

“Spencer Collins (izvršni direktor / finančni direktor), Grace North (CTO) je lažna oseba, delo kot podpora pri telegram klepetu, “je zapisal Leo 99 v svoji pritožbi na Bitcoin forumu BitcoinTalk.org. “Neprestano odlagajte reševanje vseh težav za prihodnost ali prezrite sporočila.”

Poglobljen vpogled v uradne vloge IndoEx LTD pri britanskem uradu za registre je pokazal, da je novembra prejel obvestilo o prvem listu , ker ni delil podrobnosti o svojih delničarjih. Podjetje se je na organ odzvalo le z enim imenom, Collins Spencer, ki ima 1200 delnic, kar namiguje, da je IndoEx podjetje v zasebni lasti.

Registrar iz Združenega kraljestva je pozneje izbrisal obvestilo proti IndoEx LTD. Kljub temu borza še naprej deluje brez odobritve britanskega organa za finančno poslovanje (FCA).

Imenik FCA ni vrnil rezultatov, ki se ujemajo z IndoEx LTD

Raziskava je privedla do treh ključnih sprehodov:

  • Cenovno črpanje in odmetavanje cen WEBD izvira iz ene borze, imenovane IndoEx, ki deluje pod nadzorom Združenega kraljestva podjetja IndoEx LTD.
  • Collin Spencer, edini deležnik v podjetju, ne obstaja nikjer v družabnih omrežjih.
  • Linkedinov profil IndoExa se ponaša s tem, da ima 10 – 50, vendar le trije uporabljajo poslovno usmerjeno storitev socialnih medijev. Vsi imajo skrite profile v Linkedinu in prihajajo iz Indonezije in ne iz Združenega kraljestva.

Dosedanji dokazi kažejo, da je IndoEx v ponedeljek bistveno prispeval k črpanju in odmetavanju žetona WEBD. Žeton se je med torkovim zasedanjem junija 910 trgoval ravno. .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments