25.8 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Tajska SEC prepoveduje izmenjavo nekaterih vrst žetonov, vključno z NFT-ji

Tajska SEC prepoveduje izmenjavo nekaterih vrst žetonov, vključno z NFT-ji

Lokalne menjalnice imajo zdaj čas do julija 11, da posodobijo svoja pravila za uvrstitev žetonov v skladu s smernicami SEC.

2592 Skupaj ogledov

4 Skupaj delnice

Thai SEC bans exchanges from handling certain token types including NFTs

Tajska komisija za vrednostne papirje in borzo je odobrila smernice, ki prepovedujejo kripto izmenjavam v državi, da v nekaterih primerih podpirajo štiri različne vrste žetonov.

V petkovem sporočilu tajske SEC je regulativni organ je dejal, da je generalni sekretar Ruenvadee Suwanmongkol odobril smernice za kripto izmenjavo, Obvestilo 18 / 2564 o “pravilih, pogojih in postopkih za poslovanje z digitalnimi sredstvi”, ki bodo začeli veljati v sredo. Nova pravila tajskim borzam prepovedujejo obdelavo žetonov, ki temeljijo na memih, žetonov, ki temeljijo na oboževalcih, neznamenljivih žetonov (NFT) in žetonov, izdanih na borzi.

Vir: Tajska komisija za vrednostne papirje in borzo

Za žetone, ki jih izdajajo borze, je SEC dejal, da morajo biti vse kriptovalute natančno v skladu z opisi v njihovih belih knjigah in vsemi obstoječimi smernicami za digitalna sredstva. Če borze ne morejo izpolniti teh pogojev, je regulativni organ dejal, da bodo morali žeton odstraniti s seznama. Po mnenju SEC imajo tajske borze 30 dni, da posodobijo svoja pravila za uvrstitev žetonov v skladu z novimi smernicami.

Ta sprememba pravilnika naj bi vplivala na žetone, vključno z Dogecoin (DOGE), kriptovaluto, ki temelji na memu, katere cena se je od lanskega leta znatno zvišala, pa tudi Bitkub Coin (KUB) , domači žeton istoimenske lokalne kripto izmenjave.

Tajska komisija za vrednostne papirje in borzo je letos izdala številne smernice in izjave za posamezne trgovce in kripto podjetja, včasih s hudo reakcijo javnosti. Regulatorni organ je predlagal 1 milijon bahtov – približno dolarjev 32, 0 – minimalni letni dohodek za kripto naložbe na Tajskem, uradniki pa so namignili, da bi morali vlagatelji obiskovati tečaj usposabljanja za trgovanje s kriptovalutami ali opraviti test, ki dokaže njihovo znanje.

Povezano: ) Tajska SEC prisiljena za pojasnitev predlaganih kripto pravil po javni reakciji

Država jugovzhodne Azije ima že vrsto let zapleten odnos s kripto. Februarja se je tajska turistična služba osredotočila na japonske imetnike kripto, na videz v prizadevanjih za oživitev industrije med pandemijo (številne narodnosti ne morejo v državo vstopiti brez karantene.) Vendar pa je vlada predlagala tudi poostritev država, ki zahteva izmenjave za fizično skeniranje čipov, vdelanih v osebne izkaznice tajskih državljanov.

Prejšnji članekNFT fotografije, ki je navdihnila Dogecoin, je bila pravkar prodana za 4 milijone dolarjev
Naslednji članekAltcoin Roundup: Analiza tržnega cikla je pred razprodajo 19. maja kričala “vzemite dobiček”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments