16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Tajski policijski kontrolni seznam informacij SEC o Zipmexu navaja “nepopolne” podatke za postopke skladnosti

- Advertisement -

Urad za preiskave kibernetskega kriminala na Tajskem bo zdaj zadržal v mislih, ali bo ali ne vložiti moralni predlog proti Zipmexu po obtožbah SEC.

75 Skupaj ogledov

00 Skupaj delnic

Tajski Securities and Switch Rate ali SEC je obtožil kripto nadomestek Zipmex in njegovega soustanovitelja Akalarpa Yimwilaija, da ne -skladnost z domačimi licenčnimi smernicami in temo posredoval policiji.

V sredo je tajski SEC trdil, da Zipmex ni več opremil zapisov o digitalnih denarnicah in kripto transakcije v skladu z nacionalnimi digitalnimi Zakon o virih. Regulator je trdil, da sta tako Akalarp kot lažni posredovala nepopolne zapise zunaj licenčnega časovnega okvira, ne da bi ponudila “razumen kraj” ali opravičilo.

“Takšen dejanja Zipmexa in g. Akalarpa se razumejo kot neupoštevanje ukazov pristojnega ministra, kar je prekršek in ima kazen pod Fragmentom 75 zakona o digitalnih virih,« je dejal regulatorni organ. »SEC je Zipmex in g. Eklarpa obtožila, da sta , da ne upoštevam nadaljnjega moralnega gibanja.”

ก.ล.ต. กล่าวโทษ Zipmex และผู้บริหาร ต่อ บช.สอท. กรณี ไม่ ปฏิบัติ ตาม คำ สั่ง พนัก งาน เจ้า หน้าที่ หน้าที่ https://t.co/vdttcmansw

— thaisec_news (@thaisec_news) 7. september, 2022 Zipmex se je odzval prejšnjim zapisom SEC o iskanju zapisov v oddaji spletnega dnevnika v sredo in izjavil, da je postal »v nalogi zbiranja ustrezne dokumentacije, ki pripada tako Zipmexu samemu kot Zipmex Pte. Ltd., subjekt, ki ni več pod regulativno jurisdikcijo Thai SEC”:

»Vsako razkritje družbe Zipmex Pte. Zapise družbe Ltd. je treba uporabljati z največjo skrbnostjo in upoštevanjem, da je očitno, da so te smernice v celoti upoštevane in da so zahteve v zvezi z zasebnostjo zapisov ustrezno upoštevane.«Kriptonadomestek je julija začasno ustavil dvige, navajajoč “kombinacijo pogojev prejšnjega [its] nadzora.” Takrat je soustanovitelj Zipmexa Marcus Lim zanikal izkušnje, da so lažnivci imeli finančne težave. Vendar pa je agencija kasneje vložila zahtevo za zmanjšanje dolga v Singapurju in dobila več kot tri mesece zavarovanja upnikov po imenu iz spisa državnega sodišča za čezmerne stroške. Prevara ima čas do 2. decembra, da realizira prestrukturiranje.

Povezan: Zipmex zahteva sestanke z Tajski regulatorji naj se osredotočijo na “uresničevanje obnove” Zipmex je v sporočilu z dne 1. septembra na svoji spletni strani Fb dejal, da bo to septembra organizirati sestanek v mestni hiši za angleški in tajski avdio sistem s svojimi finančnimi in moralnimi svetovalci. Agencija upravlja kripto borze na Tajskem, v Avstraliji, Indoneziji in Singapurju.

Cointelegraph je stopil v stik z Zipmexom, vendar ob e-novicah ni odgovoril.

71846793

92920

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -