19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Tajski XSpring Capital zbere 225 milijonov dolarjev za izgradnjo integriranega finančnega trga

Tajski XSpring Capital zbere 225 milijonov dolarjev za izgradnjo integriranega finančnega trga

Tajska podjetja in milijonarji so financirali podjetje, katerega cilj je povezati tradicionalno in digitalno financiranje.

1036 Skupaj ogledov

7 Skupaj delnice

Thailand’s XSpring Capital raises $225M to build integrated financial marketplace

Družba za upravljanje naložb XSpring Capital je s partnerji na Tajskem zagotovila obsežen krog financiranja, da pospeši razvoj svojega finančnega trga, ki združuje tradicionalne in digitalne produkte premoženja.

Upa tudi, da bo razširjena platforma za Združene države.

Glede na napoved $ 225 je bilo zbranih v partnerstvu s tajsko nepremičninsko družbo Sansiri, lokalno zavarovalnico Viryah in tajskim zasebnim vlagateljem in večmilijonarjem Mongkol Prakitchaiwattana.

XSpring Capital, nekdaj znan kot Seamico Securities, (ki ga ne smemo zamenjati s projektnim inkubatorjem Ripple’s Xpring), ima široko paleto licenc za trgovanje, ki omogočajo da deluje na tradicionalnih in digitalnih finančnih trgih.

Podjetje, ki se uveljavlja kot vodilno podjetje na azijskem trgu digitalnih naložb, ponuja finančne in investicijske storitve, vključno z posredovanjem vrednostnih papirjev, investicijsko svetovanje in sklepanje pogodb za stranke na Tajskem in v jugovzhodni Aziji.

XSpring Capital je portfeljsko sredstvo podjetja za upravljanje premoženja s sedežem v Združenih državah Amerike Elevated Returns. Podjetje je specializirano za digitalizacijo tradicionalnih finančnih sredstev s pomočjo tehnologije veriženja blokov. Ustanovitelj in predsednik povišanega vračanja Stephane De Baets je komentiral možnost razvoja podobne platforme v ZDA

„Z izjemnim uspehom XSpringa na Tajskem imamo zdaj dokaz, da je želja javnosti po tej vrsti platforme še močnejša od pričakovane; trenutno si prizadevamo pridobiti potrebne licence za začetek podobnih operacij v ZDA. «

Oktobra 2020 je podjetje za kripto trgovanje BlockFi podpisalo sporazum z družbo Elevated Returns o zagotavljanju posojil za digitalne premoženje, izdano v skupini družb Elevated Returns.

Elevated Returns je upravitelj družbe Aspen Digital, korporacije, ki je bila ustanovljena z namenom posredno lastništva dela banke St. Regis Aspen Letovišče s pomočjo tokenizacije.

Povezano: Tajska borza bo odprla digitalno trgovanje s sredstvi … brez kriptografije?

Tajska vlada je v zadnjem času izvedla več korakov mesecev za omejitev dejavnosti kripto trgovanja za ret trgovci, na primer uvedba strogega “osebnega” postopka KYC za tiste, ki želijo odpreti račun za kripto trgovanje.

V začetku tega meseca je Cointelegraph poročal, da so tajske družbe Securities and Exchange Komisija je usmerila DeFi v svoji zadnji ukinitvi in ​​napovedala, da je za kakršne koli povezane dejavnosti morda potrebno dovoljenje finančnega regulatorja.

Prejšnji članek“Nimam ničesar”: zaprti John McAfee trdi, da njegove kripto bogastva ni več
Naslednji članekSynFutures zbral 14 milijonov ameriških dolarjev za izvedene finančne instrumente DEX, ki podpirajo “vse s cenovnim pomikom”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments