2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Tajski zakonodajalci so pozvali, naj odobrijo turistične kriptovalute za privabljanje digitalnih nomadov

Tajski zakonodajalci so pozvali, naj odobrijo turistične kriptovalute za privabljanje digitalnih nomadov

Uvedba kovanca TAT, ki ga je izdala turistična uprava Tajske, se bliža uresničitvi in ​​po lokalnih podatkih zdaj čaka na odobritev vlade.

106 Skupni ogledi

5 Skupni deleži

Thai lawmakers urged to approve tourism crypto to entice digital nomadsThai lawmakers urged to approve tourism crypto to entice digital nomadsThai lawmakers urged to approve tourism crypto to entice digital nomadsThai lawmakers urged to approve tourism crypto to entice digital nomads

Lokalni mediji poročajo, da se prizadevanja na Tajskem za povečanje bruto domačega proizvoda (GPD) s ciljanjem na kripto digitalne nomade bližajo uresničitvi.

Turistična uprava Tajske (TAT) že od septembra preučuje uvedbo lastnega uporabnega žetona, imenovanega TAT Coin, kot del načrtovane kampanje “kripturizem”. Cilj pobude je pritegniti kripto bogate digitalne nomade in TAT se je s Tajsko borzo pogovarjal o izdaji TAT Coin.

Po novembru 24 poroča Bangkok Post, je infrastruktura za TAT Coin “pripravljena” in zdaj čaka na zeleno luč tajske vlade.

V govoru na konferenci “Preoblikujte turizem s kripturizem” v torek je Jirayut Srupsrisopa, ustanovitelj in izvršni direktor lokalne kripto borze Bitkub, pozval oblikovalce politik, naj odobrijo uvedbo TAT Coin:

“Zasebni sektorji so pripravljeni zagotoviti digitalno infrastrukturo, vendar samo čakamo, da bo vlada pritisnila na gumb z sprejemanjem zakonov, predpisov ali celo politik pomagati olajšati trge digitalnih sredstev.”

“Naš nacionalni BDP bi se lahko povečal šestkrat, če bi lahko okrepili ta trg,« je dodal.

Glede na Bangkok Post je guverner TAT Yuthasak Supasorn pojasnil, da je kampanja za kriptourizem sestavljena iz »gradnje novega turističnega ekosistema, ki uporablja digitalne tehnologije za vse nizko premožne populacije, vključno z imetniki kriptovalut, da svoj denar usmerjajo neposredno turističnim operaterjem brez agentov ali posrednikov.«