0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Tamadoge podarja 100.000 $ uporabnikom, ki to izvajajo – Kako telovaditi?

- Advertisement -

Tamadoge bo enega srečnega zmagovalca nagradil z $50, v izvornem žetonu TAMA. Oglejmo si bolj poglobljen pogled na to, kaj Tamadoge dobavlja in kaj je nepogrešljivo ohraniti, da bi bili upravičeni do darila.

$100k v TAMA Up For GrabsV nedavnem tvitu je Tamadoge, všečna misija meme kovanca play-to-originate (P2E), je predstavila uvedbo nagradne igre do $50,. Cilj misije je nagraditi vse večjo okolico igralcev iger za njegovo ali njeno predanost vsemu dogovoru z nenavadno kripto ledenostjo.

Kaj je potrebno začeti? uporabniki lahko odstranijo polovico iz žrebanja tako, da sledijo desetim preprostim korakom.

Prvi korak za odstranitev polovice je vstavljanje naslova kripto žepov na internetno stran za darila. Nato uporabite Tamadoge na njegovi preverjeni spletni strani Twitter, tvitajte o misiji Tamadoge in natisnite Twitterjevega nenavadnega lastnika, Elona Muska.

Projekt vključuje pridružitev kanaloma Discord in Telegram za misijo Tamadoge in deliti s prijatelji. Poleg obiskovanja kanalov Instagram in YouTube lahko uporabniki po naključju na Twitterju dodatno tvitajo Tamadoge. Vsak korak ima svoje vstopne točke in uporabnikom, ki opravijo vse korake, je zagotovljeno do 11 vnosov v nagradni igri.

Da bi bili upravičeni do tega najboljšega sferičnega darila, morajo uporabniki prinesti najmanj $109 plačilo žetonov TAMA v času nagradne igre.

Rob TAMA na CEX

Rob TAMA na DEX

Zmaga v sezoni in izven nje Tamadogejev nastop kot visoko 42 kripto misija zdaj po vsej verjetnosti ni več dosegla, vendar je to v veliki meri mogoče pripisati gorski verjetnosti, ki jo misija nosi. Za začetek si sposodi stran brez stresa kralja kripto memov, Dogecoin, in neprimernega pripomočka Shiba Inu. Prav tako obravnava pasje odkrivanje digitalnih hišnih ljubljenčkov, ki dosegajo visoke stroške.

Vsak Tamadoge je nezamenljiv žeton (NFT) in za začetek jim je v bistvu podano, da obstaja najlažja omejena količina. Glede na to je misija kriptovalute in igre na področju blokovnih iger pometla domov. Imetniki teh digitalnih hišnih ljubljenčkov se borijo drug proti drugemu za glavo, filozofirajo na lestvici najboljših Tamadoge in ustvarijo TAMA v zameno za svoje časovne obveznosti.

Tamadoge gradi ekosistem metaverse uporablja svojo platformo TamaVerse. Uporabniki lahko gledajo, izvirajo, delajo skupaj in zaznavajo to panoramo virtualne resničnosti s svojimi pametnimi telefoni in namiznimi napravami.

Medtem ko so različne kripto naloge imele težave pri ustvarjanju vpliva, je žeton TAMA vztrajal pri križarjenje in izpolnjevanje zavez iz časovnega načrta. Digitalno sredstvo zdaj ni več predolgo, saj je bilo novembra uvrščeno na priljubljeni centralizirani nadomestek Gate.io 11, v resnici odpira na stotine in stotine novih kripto trgovcev goratemu verjetno ekosistemu Tamadoge.

To sledi različnim kotacijam z visokim proračunom na različnih modnih borzah, med drugim OKX, LBank in MEXC Global.

Poleg tega žeton TAMA lebdi v več različnih položajih. Kriptosredstvo TAMA, ki v bistvu v celoti temelji na nedavnem tvitu CryptoInsightsX, je bilo eno najbolj bikovskih meme žetonov v finalu 19 ure. To kaže pravo strast vlagateljev v tisto, kar mnogi opisujejo kot ogromno prašičje do Dogecoina in Shiba Inuja kot vodilnih v panogi.

Rob TAMA na CEX
Rob TAMA na DEX

Deflacijski žeton z gigantskim dvigom Žetoni s previsokimi najvišjimi omejitvami sčasoma izgubijo svojo ceno. Sredstvo Tamadoge ima zgornjo mejo 2 milijard žetonov, skupina za misijo pa odkriva, da bo zvišala s tem povezane stroške digitalnega forexa.

V ta namen se lahko vsaka transakcija, opravljena v trgovini za hišne ljubljenčke Tamadoge, na priložnost na priložnost porabi do pet % povezane pristojbine. Pričakuje se, da bo tukaj vseboval določeno dolgotrajno časovno pavzo pri ceni digitalnega žetona.

V času tiska se TAMA sooča z medvedjo akcijo in nabavlja in prodaja po 0 USD. 24, padajoči trend za 4,5 % v finalu 24 ure.

Tukaj temelji v celoti v celoti o učinkovitosti širšega kripto trga v dnevu pred tem.

Rob TAMA na CEX

Rob TAMA na DEX

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -