-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice TCG World sodeluje z delniškimi velikani WSB, da bi razširili svoj Metaverse

TCG World sodeluje z delniškimi velikani WSB, da bi razširili svoj Metaverse

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Največji metaverzum na svetu na platformi blockchain in NFT TCG World napoveduje partnerstvo z borznim velikanom WallStreetBets.

Od začetka leta je gibanje WallStreetBets kljubovanje tradicionalnim financam z legijo malih vlagateljev, ki uporabljajo decentralizirana tržna sredstva v verigi blokov za napredovanje etosa finančne demokracije.

Zdaj pa velika spletna skupina malih vlagateljev, ki je pretresla delnice trgi z blaznostjo GameStop veliko stavijo na metaverse prek partnerstva s TCG World
.


Kaj je TCG World?

TCG World je največji metavesum odprtega sveta na Binance Smart Chain. sledi pristopu igraj za zaslužek in ima svojo zgodbo, ki napreduje, ko uporabnik preživi več časa v igri. V TCG World uporabniki lahko vlagajo v virtualne nepremičnine, lovijo zbirateljske predmete NFT, zaslužijo TCGCoin 2.0 ali začnejo svojo virtualno kariero, medtem ko raziskujejo metaverzum.

TCG World vključuje na tisoče različnih zbirateljskih NFT, ki jih je mogoče prodati ali trgovati na trgu TCG World. Vse, kar igralec kupi/ima v igri, je NFT od virtualnih nepremičnin, vozil, hišnih ljubljenčkov do avatarjev igralcev in trofej . Pièce de résistance je 800 kvadratnih kilometrov virtualni svet, ki je razdeljen na 11, navidezne zaplete. Vsakdo lahko kupi enega od teh virtualnih loncev in ga nadgradi v pripravah na množičen prevzem metaverzuma.

Igralna stran ekosistem vključuje spletno zbirateljsko igro, kjer lahko uporabniki zbirajo in naselijo svoje virtualne svetove z mitskimi bitji NFT, raztresenimi po metaveslju. Nekateri NFT, ki jih najdemo v metaverzumu, so lahko dragoceni zaradi svoje redkosti v proizvodnji in uporabnosti v igri. Ta bitja, imenovana Sprites, segajo od letečih konj do dojenčkov zmajev in pošasti iz jajčnih lupin, ki jih je mogoče prodati, zamenjati, vzrejati ali razvijati za PVP bitke v arenah TCG World.

Partnerstvo WallStreetBets (WSB)

WallStreetBet Ustanovitelj Jaime Rogozinski je v zadnjih 4 mesecih sodeloval s TCG Gaming v zakulisju, da bi TCG pomagal ustvariti edinstveno izkušnjo metaverse za svojo skupnost. Rogozisnki prinaša na mizo bogate izkušnje pri gradnji in razvoju spletnih skupnosti, saj je ustanovil WallStreetBets leta 720 in videl, da se je spletna skupina malih vlagateljev povečala na več kot 700, vlagatelji.

Rogozinski je tudi serijski podjetnik s strokovnim znanjem na področju lansiranja tehnologij in podjetja, povezana s financami. WallStreetBets je že kupil parcelo v metaverse TCG World in upa, da bo navdihnil vlagatelje v skupnosti WSB, da se vkrcajo na vlak metaverse.

David Evans, izvršni direktor TCG Gaming, je dejal: »Zelo smo veseli, da lahko obe skupnosti WallStreetBet pozdravimo v našem metaverzumu. Naša vizija je ustvariti virtualni svet, kjer so uporabniki pooblaščeni za učenje, zaslužek, ustvarjanje in druženje. Dodatek WallStreetBets in njihove skupnosti bo imel pomembno vlogo pri oblikovanju prihodnosti našega družbenega povezovanja v našem metaverzumu TCG World.”

Facebook skupina WallStreetBets sodeluje tudi s TCG World za nadaljnji razvoj metaverse. Obe skupini WSB skupaj prinašata skupno število več kot 1 milijona maloprodajnih trgovcev v virtualni svet.

Sklep: Vzpostavitev prihodnosti metaverzuma


Metaverse omogoča nemogoče s pomočjo tehnologije blockchain in NFT.

S partnerstvi, kot je tisto, ki se oblikuje med dvema skupinama WallStreetBets in TCG, je jasno, da smo priča eksodusu malih vlagateljev iz tradicionalnih financ v metaverzum.

Kot pravi Rogozinski, “resnično decentraliziran metaverzum Web 3.0 internet bo rešil problem centraliziranega monopola in manipulacije, ki pesti trenutno stanje interneta.«

V svojem bistvu naj bi bil metaverzum naslednji evolucijski korak interneta, ki bo oživel virtualni svet, kjer se ljudje z vseh delov sveta povezujejo, komunicirajo, igrajo in delajo na spletu.

Že ekipa TCG Gaming želi predstaviti druge vidike svoj metaverz poleg iger, kjer bodo uporabniki lahko delali in se preživljali v TCG World. Navidezne nepremičnine se že širijo s predprodajnimi parcelami iz platine in diamantov. TCG Gaming zdaj namerava izdati predprodajne zlate parcele v svojem metaverzumu 4. novembra 2021 .


Spletno mesto https: //tcg.world/


Telegram
https://t.me/TCGGaming

Twitter https://twitter.com/OfficialTCGCoin
Srednje https://medium.com/@TCG_World
Stave na Wallstreet : https://www.wsbdapp.com/To je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Electronic Arts CEO Thinks NFTs and Play-to-Earn Are Part of the Future of the Gaming Industry

New York City Mayor-Elect Eric Adams Will Take First 3 Paychecks in Bitcoin, Promises to Make NYC Center of Crypto

416426680Zasluge za slike


: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments