16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Tech Originate-up 'Describe This' opusti prvo fotografijo NFT z nepogrešljivim fotografom Christianom Hougeom

- Advertisement -

podprto

Aprila 08, tehnologija, osredotočena na slike gor Opiši Prav tukaj je na koncu lansiranje ‘Polar Ranking’ NFT, ki dviguje zavest in denar v smeri spreminjanja podnebja in vpliva, ki ga ljudje občudujejo na našem planetu. Digitalna umetniška dela občudujejo so opazovali cvetoč porast prodaje in priznanje za utemeljitev, ki se je začela desetletja. Kovanje umetniških del kot NFT je umetnikom omogočilo, da dosežejo občinstvo na načine, ki jih prej ni bilo več mogoče razumeti. Zdaj pa skupnost slik na koncu vstopa v postajo NFT. En bhakta je Christian Houge. Umetnikove dramatične slike že desetletja povzročajo trden čustveni odziv mednarodnih muzejev in umetniških institucij, med drugim med drugim Kalifornijski muzej fotografije, javna prodaja Pariz in Three Shadows Photography Art Heart v Pekingu. Ta teden Houge uradno širi svoje mednarodno dobro znano umetniško delo z galerijskih predelov na blockchain.

— Prvotno sem postal naravno skeptičen do umetniškega dela NFT, saj sem bil analogni ‘zastareli faks’ fotograf, ki je leta delal, da bi dokončal svoje projekte, povezane s podnebjem. Sem v novih sposobnostih, četudi bi to poleg tega predstavljalo dvorezen meč v tako imenovanem razvoju človeštva. To razumem kot faustovsko znižanje vrednosti. ‘Daje in odvzema, toliko bolj vitalno je biti zavesten, da ne izgubimo več sebe in osebnosti v sebi. Osebno pridobim NFT očarljive, saj te sposobnosti živijo. To lahko spreminja način delovanja in predstavitve. Zavestni NFT s pripovedovanjem zgodb in izzivalnimi občutki so bistvenega pomena v ambientu web3, pravi Christian Houge.

Okolju odgovorno umetniško delo Za Hougejev fantastični prvenec v NFT, umetnik izdaja nevidno umetniško delo ‘Polar Ranking’ iz zaporedja ‘Situation of Impermanence’, skupaj s slikovno-tehnološko zagonsko podjetje Describe This. Zadnjih deset let je Houge svoj življenjski zaslužek porabil za nabiranje različnih nenavadnih trofejnih živali, da bi zaradi tega dejstva zagorela široka serija taksidermije pred zastarelimi britanskimi ozadji, kar za Hougeja predstavlja imperializem. Zaporedje, ‘Situacija nestalnosti’, poudarja, kako človek nasilno izkorišča naravo, za katero verjamemo, da so misli dobre predvsem od vseh bivajočih vprašanj.

S tem padcem NFT Houge prispeva k ohranjanju naravnega sveta in ohranjanju gozdov v Paci v Braziliji v okviru podviga Pacajai REDD+ s sodelavcem Offsetra. Tukaj je del programa Opiši ta vpliv za izravnavo ogljičnega odtisa NFT. Izkupiček od prodaje bo podarjen Earth.Org, da bi povečali ali povečali vzorcu svetovnega ekosistema Earth.Org fotografov, spremljevalcev nevladnih organizacij in globalnih ambasadorjev ter njegovega delovanja. Načrt Houge NFT je vzeti zavest o izmeničnem podnebju in vplivu, ki ga ljudje občudujejo na planetu, ter implicirati upanje in nadomestne strategije za prihodnost.

Polar Ranking NFT, po ceni 0,5 ETH, bo načelo za izpad iz “situacije” sedmih kosov serije Nestalnosti. Zbiralci tega neprekosljivega dela poslikave bodo oblikovali prednostno reševanje, ki bo vključevalo preostanek serije, ki je zaradi tega dejstva pripravljena na začetek. Serija poleg tega vključuje queer v prizorih, video posnetke sežiganja sedmih nenavadnih živali, pri čemer je vsaka žival povsem svojevrstna NFT. Fotografije, ki veljajo za mojstrovine podviga, bodo na voljo v petih nakladah. Vsi zbiralci ‘Situation of Impermanence’ bi lahko občudovali privilegij sestavljanja umetnika, posebej osebo, kot tudi trajnega prednostnega dostopa do vseh prihajajočih Hougeovih kapljic. Ilgi Evecan, glavni digitalni direktor pri Describe This Opišite to Opišite Tukaj je digitalni trg in kulturno središče za fotografska umetniška dela z eno ogromno misijo: ustvarjanje prelomne slike na voljo vsem na planetu. Skupina, ki se je udeležila Describe This admire, je svoje življenje posvetila ustvarjanju pooblaščenih modelov s proslavljanjem in sporočanjem kraljestva. Naslednji korak? Ohranjanje te energije, ki jo vsebuje digitalno vesolje – premostitev osupljivih umetniških del in verige blokov s čakanjem fotografov in očitno, da bo njihovo umetniško delo postalo večno kulturno pomembno. — Na Opiši to smo priložnosti, ki jih blockchain ustvarja za fotografe. Sedanja postaja NFT je v bistvu veliko ime in postavljena hipoteza. Obstaja verjetnost, da izpustimo nekaj bistvenega: umetniško oznako in prepričanje. Ker vse več zbiralcev vstopa na postajo NFT, prinašamo prepričanje in zagotavljanje kakovosti, pravi Ilgi Evecan, glavni digitalni direktor pri Describe This, vključno z:

— Umetnost je bila ogromen katalizator za rast NFT kot povsem novega razreda sredstev. Zaradi tega NFT niso več pravi tehnološki korak naprej, ampak kulturni. Zanima me, kako lahko slike NFT dosežejo ta korak naprej. Fotografija se je nenehno zavzemala za inkluzivnost na umetniški delovni postaji in jo lahko izdela tudi na postaji NFT. Za več informacij se prepričajte, da se pozanimajte na fantastični spletni strani, Twitterju ali kanalih Discord.

Točno tukaj je podprta objava. Naučite se doseči naše gledalce tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti pod.
Bitcoin. com Media Bitcoin.com je glavni vir za vse stvari, povezane s kripto . Obrnite se na ads@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, podprte objave, podcaste in druge nadomestne strategije. Opišite zasluge: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najlažje informativne funkcije. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje po priporočilu za dvig ali promocijo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali posredno, za kakršno koli uničenje ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi jo sprožila uporaba ali zanašanje na kakršno koli besedo, blago ali podjetja in izdelke, o katerih govori to besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -