14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice TechX je kupil kripto-do-fiat prehod Mobilum za 13,2 milijona dolarjev

TechX je kupil kripto-do-fiat prehod Mobilum za 13,2 milijona dolarjev

V skladu s pogoji sporazuma bo TechX pridobil 992 % delež v podjetju za digitalne denarnice in plačilne tehnologije.

9227 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

TechX acquires crypto-to-fiat gateway Mobilum for $13.2M

TechX Technologies Inc., javno podjetje iz Vancouvra v Kanadi, je v postopku pridobivanja prehoda fiat-to-crypto, za katerega pravi, da bo pomagal okrepiti sinergije med tradicionalnimi fiat valutami in nastajajočimi kripto sredstvi.

Mobilium, cilj prevzema, je licenčni fiat-to-crypto prehod za borze, denarnice, ponudnike likvidnosti in posrednike. Podjetje obdeluje do $ 250, 000 Transakcije v vrednosti CAD na dan, kar ustreza približno $ 206, 000 po trenutnih tečajih.

Za nakup Mobiliuma TechX plačuje $ 16 milijonov CAD ali $ 13. 2 milijona.

Peter Green, izvršni direktor TechX, meni, da lahko Mobiliumova tehnologija “pospeši množično sprejemanje kriptovalut po vsem svetu , in dodal:

“Naraščanje števila decentraliziranih finančnih aplikacij hitro narašča in pričakujemo, da bomo kmalu ključni akter v ta vedno večji trg. “

DeFi ali decentralizirano financiranje ostaja eden najbolj vročih trendov v trg kriptovalut s skupno vrednostjo, zaklenjeno v ekosistem, ki presega $ 121 v času objave. Kot je nedavno poročal Cointelegraph, je industrija maja dosegla vrhunec s TVL nad $ 163 milijard.

TechX izvaja strateške prevzeme nastajajočih fintech podjetij na stičišču kriptovalut, umetne inteligence in računalništva v oblaku. V portfelju TechX je poleg novo pridobljenega Mobiluma tudi več podjetij, med njimi Catalyx Exchange in Altsignals.

Wojtek Kaszycki, izvršni direktor podjetja Mobilum, je dejal, da je nedavni popravek trga omogočil njegovemu podjetju, da poveča obseg predelave, “ker vlagatelji želijo priti do padcev cen.”

Trg kriptovalut se je v desetletnem obdobju v začetku tega meseca v desetdnevnem obdobju znižal za 1 bilijon ameriških dolarjev, vendar se zdi, da je v procesu okrevanja, saj znaki ekstremne medvednosti začnejo bledeti.

Prejšnji članekAnaliza cen 5/26: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, ICP, UNI, BCH
Naslednji članekBitcoin medvedi prevladujejo ob petkovem izteku možnosti BTC za 2,1 milijarde USD z prednostjo 585 milijonov USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments