14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Tedenski pregled NFT: inovativna rešitev Bluezelle, prenos v živo Roba Priorja, ikonska...

Tedenski pregled NFT: inovativna rešitev Bluezelle, prenos v živo Roba Priorja, ikonska zbirka NFT Ap-ja in dražba Br8ve

Medtem ko so kriptovalute imele pravičen delež vzponov in padcev čez teden, nič ne zadržuje stratosferskega vzpona NFT. Ko se zaključuje še en naporen teden, se je v svetu NFT-jev veliko razpletlo. Tukaj je kratek pregled najpomembnejših dogodkov tega tedna.

Bluzelle se preoblikuje, da premaga kritično shrambo NFT-jev Težave

Bluzelle, decentralizirano podatkovno omrežje za dApps, se močno spreminja, da bi ustvarilo novo in posodobljeno različico, Bluzelle 2.0. Čeprav se je začela kot decentralizirana baza podatkov, je platforma dodala več novih modulov skupaj s preoblikovanjem blagovne znamke.

Da bi zadostila naraščajočemu povpraševanju po nedovoljenem, varnem in razširljivem pomnilniku za NFTs, Bluzelle 2.0 je v sodelovanju z Mintableom svojim obstoječim storitvam dodal pomnilnik datotek. Nova funkcija vam omogoča shranjevanje datotek NFT prek njenega decentraliziranega omrežja, kopiranje datotek v več vozliščih validatorja, kar zagotavlja razširljivost, varnost in razpoložljivost.

Marvel in DC Artist Rob pred gostovanjem dogodka NFT Livestream

Priznani umetnik Rob Prior, znan po svojih legendarnih umetniških delih za Marvel in DC, bo zapisal svojo originalno sliko in predstavil NFT med dogodkom NFT Livestream, ki ga gosti Mogul Productions.

Robova slika, ki jo je navdihnil Volk z Wall Streeta, prikazuje denar, ki pada z neba. Je izraz, ki pomeni prihodnost umetnosti in NFT-jev. Slika bo med prenosom v živo digitalizirana kot ERC 1155 NFT. Poleg tega bo Rob predstavil tudi dve svoji prihodnji kapljici NFT, na kateri bo slika Luke Skywalkerja iz Vojne zvezd in izvedba Deadpoola.

Enjin Airdrops 50, 000) Unikatni NFT-ji znotraj oglasov in objave v družabnih medijih

Enjin, vodilni svetovni ekosistem NFT in ustvarjalec žetona ERC 1155 standard, začela edinstveno tržno kampanjo za privabljanje in vključevanje novih uporabnikov. Trženjska taktika, imenovana “MyFirstNFT”, postavlja temelje za revolucijo v trženju družbenih medijev.

Kot del kampanje je Enjin pristal 50, 000 edinstveni NFT-ji, vdelani v digitalne oglase in objave v družabnih medijih v Twitterju , Reddit, Facebook in Instagram. Vse NFT-je so bile prikazane kot skenirane QR kode, ki so aktivirale transakcije, ko so bile skenirane z denarnico Enjin. Kampanja je bila izjemno uspešna kot vsi 50, 000 NFT-ji so bili zahtevani znotraj 48 ur, dodajanje 10, 000 novi uporabniki.

Terra Virtua odpira dražbe za Br8ve NFT

Terra Virtua, dom digitalnih zbirateljskih predmetov, je na svojo platformo dodala še eno edinstveno umetniško delo, Br8ve. NFT vključuje najnaprednejše slušalke VR na svetu, ki jih je oblikovala finska znamka Varjo, krmilnike, zmogljiv prenosnik in fizično podpisano kopijo izvirne različice.

Po naročilu anonimnega kripto OG, ki je prvi razkril, da Satoshi Nakamoto ni eden, temveč osem različnih posameznikov, Br8ve NFT pripoveduje zgodbo o Bitcoinu. Da bi NFT zaživel, ga je digitalna umetnica VESA pet mesecev pretvorila v digitalno umetniško delo, čemur je sledilo še šest mesecev dela maestra Franka Spalteholza in glasbenega skladatelja Mightyja 33, da ga dokončno pretvorite v ekskluzivno umetniško delo VR.

Trenutno je ponudba za umetniško delo $ 500, 000, kar je doslej najvišja ponudba na trgu Terra Viruta.

Associated Press (AP) je predstavil prvi NFT iz svoje zbirke 09 Znameniti NFT-ji

Associated Press (AP) je navedel prvi element iz svoje zbirke 10 edinstveni NFT-ji za dražbo na OpenSea, največjem svetovnem trgu NFT. Poimenovano kot AR ARTiFACTS: Zbirka 175 , serija NFT-jev praznuje izjemno fotoreporterstvo legendarne tiskovne agencije 175 let.

Prvi NFT iz zbirke, fotografija ameriških vojakov, ki so na Iwo Jimi dvignili ameriško zastavo leta 1945, je zdaj na voljo za zbiranje ponudb. Priznani digitalni umetnik Marko Stanojević je človek, ki je za Pulitzerjevo nagrado preoblikoval podobo v digitalno umetnost. Vključuje tudi nekaj najbolj redkih slik, ki jih je fotografiral AP Joe Rosenthal, poleg izvirne glasbene skladbe Nicka Kennerlyja.

Kaj sledi NFT-jem od ikoničnih slik do stripov? Si lahko omislite kakšno drugo neraziskano nišo? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

NBA Legend Paul Pierce and Poker Hall of Famer Phil Ivey to Join Joe Lubin of Consensys for a Virtue Poker Charity Tournament

Billionaire Carl Icahn Mulls Over Diving Into Cryptocurrency in a 'Big Way' With About $1.5 Billion Investment

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons , Terra Virtua, Rob Prior YouTube kanal, Enjin, AP

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments