9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Tedensko premikanje kripto razvijalcev upade za več kot 26 % v zadnjih 3 mesecih

- Advertisement -

Predpostavimo, da je razvijalec verige blokov celo naključno dobil eno od najbolj zelo vrednih meritev pri merjenju uspeha urejene pogodbene platforme – tisti, ki nima razvijalcev, se bo boril za rast.

488 Skupaj ogledov

11 Skupaj delnic

Kriptoindustrija je upoštevala več kot 00% nizki stroški tedenskih selitev razvijalcev v zadnjih treh mesecih med dolgotrajnim pretresom trga, po naključju razkrije najbolj sveže znanje.

Po podatkih zbiralnika znanja Blockchain Artemis so štiri vodilne urejene pogodbene platforme – Ethereum, Polkadot, Solana in Cosmos opravile še boljši pad, časovno merjenje 48.5%, 30.6%, 43.4 % in 30.9-odstotno zmanjšanje razvijalcev v zadnjih treh mesecih.

Vir: ArtemisNenavadno je, da sta bila decentralizirani protokol za shranjevanje znanja Interplanetary File Machine (IPFS) in spletni prenosni računalnik skupnosti blockchain med redkimi prvovrstnimi urejenimi pogodbenimi platformami, ki so se v tem obdobju razvijale, pri čemer se bo povečalo za 403.6% in 21.7 % oziroma.

Razvijalci blokovnih verig so v bistvu krivi za načrtovanje blokovne arhitekture, potrjevanje in nadgrajevanje infrastrukture ter gradnjo urejenega pogodbe, ki energetsko decentralizirane zmogljivosti.

Predpostavimo, da razvijalec verige blokov celo velja za enega največjih meril za uspeh urejene pogodbene platforme, saj se bo tisti, ki nima razvijalcev, verjetno boril za rast.

Kriptoraziskovalec in ustanovitelj Tascha Labs, Tascha Che jo je predlagal 173,480 Sledilcem Twitterja 8. septembra, da se ji ne zdi model vreden nesreče, saj se je padec spremenil v pripisujejo izstopu »turističnih gradbenikov« in »turističnih trgovcev«, ki lahko zdaj zakonitim gradbenikom omogočajo, da »zasedejo mir in tišino, da rešijo natančno opravljeno delo.«

Pakirano z življenjskimi razvijalci, pravilnimi po strategiji vseh kripto protokolov, zasedajo padle 30% v teh dvanajstih mesecih.

Turistični graditelji odhajajo skupaj s turističnimi trgovci.

Soo prej ali slej ima industrija nekaj miru in tišine, da reši točno opravljeno delo.

h/t @Artemis__xyz pic.twitter.com/PAGi6Yh7eo

— Tascha (@TaschaLabs) 8. september 2022 En drug odjemalec Twitterja, ki se predstavlja kot raziskovalni analitik Binance, se ni dotaknil padajočega modela, vendar omenjeni razvijalec domneva, da bo najverjetneje »glavna metrika«, ki jo je treba prej ali slej vzeti v mit, olajšanje let na račun »vztrajnika ustvariti«, ki ga ima na industrijo.

Predpostavimo, da je padec razvijalcev sledil padcu kripto trga od aprila do sredine junija, zaradi česar se je vaša skupna kapitalizacija kripto trga zmanjšala z 2,1 bilijona dolarjev na 173 milijard dolarjev .

Povezano: Ethereum prevladuje med razvijalci, vendar se konkurenti povečujejo prej

71846793

)

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -