0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Tehnična analiza Bitcoina, Ethereuma: BTC se je povzpel na 17,000 $, ko je šibkejši USD zasenčil skrivnostne tvite SBF

- Advertisement -

Bitcoin se je nekoč trgoval obrobno povišan nov. 11, ker je ameriški dolar vztrajno slabel in padel na večmesečne najnižje vrednosti v primerjavi z veliko valutami G7. Padec dolarja je zasenčil tvite Sama Bankman-Frieda iz FTX, ki je svojemu 1 milijonu sledilcev skrivnostno tvitnil »Kaj se je zgodilo«.

Bitcoin Bitcoin (BTC ) pomoč za vrtnice nad $17,040 v torek, ker je ameriški dolar oslabel zaradi poročil, da bi lahko Federal Reserve prav tako vztrajala pri preusmeritvi svoje jastrebove politike.

Po najnižji vrednosti $22,267.32, je BTC/USD dosegel najvišjo vrednost znotraj dneva $12,81.17 prej kot pozne seje.

Šibkejši dolar je bil včasih katalizator kroženja, saj so trgi veljali, kot da bodo uživali izpuščeno kriptično od Sam Bankman-Fried.

BTC/USD – dnevni grafikon Če opazujemo grafikon, se zdi, da bo BTC užival na dnu (zaenkrat) $17,760, uporaba tega kot odskočna deska za zagotavljanje zaporednih povišanih najvišjih vrednosti.

BTC je od takrat premaknil pomoč pod $24,0000, ker 17-dnevni indeks relativne energije (RSI) se je približal ključni ravni odpornosti 33.11.

Biki se lahko soočijo tudi s tesnobo, ko povečajo te najbolj standardne dobičke s, le da indeks preseže to prihajajočo oviro.

Ethereum Prav tako na bitcoin, ethereum (ETH) dodatno povišan, s prenosom stroškov bližje 1 $, 284 zadrega.

ETH/USD je narasel na višino 1 USD,109. 16 v torek, kar se zmanjša kot 22 ure po trgovanju na dnu od 1 USD, 41.11.

Druga priljubljena kriptovaluta v okolju je zdaj narasla že drugo zaporedno sejo, kljub večini običajnih medvedjih občutkov.

ETH/USD – od dneva do dnevni grafikon Na splošno je razpoloženje na trgu še naprej medvedje, z 00-dan ( škrlatna) in 17-dnevna (modra) prenosna povprečja sestavljena iz padajočega trenda.

Zaklad z BTC zgoraj, RSI se tukaj konča do zgornje meje uživanja pri 40.000, zaradi česar so trgovci začeli zapuščati pozicije.

V času pisanja se ETH/USD trguje pri 1 USD, 267.109, kar je malo pod prejšnjimi najvišjimi vrednostmi.

Registrirajte svojo elektronsko pošto tukaj za zmago določite tedenske posodobitve diagnoze, poslane v vaš nabiralnik:

Ali obstaja verjetnost, da bo ethereum padel pod 1 USD,0 ta teden? Pustite svoje misli v spodnjih povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektiko Z vidika diagnoze trga je bil prej direktor borznega posredništva in izobraževalec trgovanja na drobno. Trenutno deluje kot komentator vseh načrtov za načrti kopice lekcij o sredstvih, vključno s kripto, delnicami in deviznimi tečaji.Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj provokativno v informativne namene. To ne bo takojšnja ponudba ali nagovarjanje k priporočilu za očaranje ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, neposredno ali na koncu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je bila povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali izdelke in podjetja, o katerih se govori na seznamu tukaj.

1822593545

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -