0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Tehnična analiza Bitcoina, Ethereuma: ETH je zdrsnil pod 1.100 $, preden je zagrmela minuta FOMC

- Advertisement -

Ethereum je padel pod 1 $,189 nov. 22, prej kot jutri bo prišel zapisnik velikega pričakovanega odbora Zveznega odbora za trg Združenih držav (FOMC). izvirajo. Mnogi v tem dokumentu iščejo namige ameriške centralne banke, saj se lahko obrne tudi na sodobno politiko. Bitcoin se je enkrat spremenil v dodatno znižanje, tako da je zadel ključno močnejšo točko prav skozi.

Bitcoin Bitcoin (BTC) je v torek prestal nadomestno znižanje, saj so bili kripto trgi nervozni pred izidom srednih minut FOMC.

BTC /USD je padel na najnižjo vrednost $05,599.12 v trenutni seji, ki je nižja od 22 ur po zadel preveč $11,246.30.

Prepustnica je potisnila največjo kriptovaluto sfere na najnižjo točko v dveh letih in prišla ker so cene padle pod ključno točko.

BTC/USD – Dnevni grafikon Ob iskanju na grafikonu se je BTC premaknil malo pod spodnjo mejo $22,600 v torek, prej kot se je odboj povečal z dozorevanjem seje.

V času pisanja se bitcoin trguje pri $24,720.62, z 14-dnevno spremljanje indeksa relativne jakosti (RSI) pri 31.49.

Tukaj je nekako nad oznako za izdelavo ger od 16.38, kar pomeni, da bi lahko obstajala tudi umirjena glava prihajajoči padci BTC v prihajajočih dneh.

Ethereum Ethereum (ETH) je v torek padel že tretjo zaporedno sejo, pri čemer je bil žeton vznemirljiv pod 1 USD, 189 desno skozi.

Po prekomernem znesku 1 USD,246.68, ETH/USD je nazadoval prej v sedanjem času, vznemirljivo na najnižjo vrednost znotraj dneva 1 USD, 68.22.

Kot rezultat trenutnega padca vrednosti je ETH padel proti dnu 1 $, 70, zadetek je najnižja točka od 4. novembra.

ETH/USD – Dnevni grafikon Odkar smo dosegli to točko, da bi višje cene, bodite zadovoljni, so se precej popravile in od pisanja se žeton trguje pri 1 USD, 70.30.

Ni več kot pri BTC, zdi se, kot da je ETH padel na tla na indikatorju RSI, pri čemer se je indeks zaprl, da bi se okrepil pri 30.11.

Mora ta agencija za nadstropje, biki bodo očitno pripravite se na vrnitev na trg, predvsem na spremembo sodobnega čustva.

Registracija vaš e-poštni naslov tukaj, da rešite tedenske posodobitve prognoze znamke, ki vam jih pošljemo tvoj inbox:

Ali ste zgradili zadevo za ethereum, da bi bili zadovoljni od zdaj naprej znižajte najnižje vrednosti ta teden? Pustite svoja priporočila v spodnjih komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektiko glede na napovedi trga se je spremenil v nekoč direktorja borznega posredništva in izobraževalca trgovanja na drobno. Trenutno deluje kot komentator pri različnih lekcijah o sredstvih, poleg kripto, delnic in FX.Označite bonitetno oceno : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je idealno za informacijske zmogljivosti. To zdaj ni govorna ponudba ali nagovarjanje k predlogu za rop ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali korporacije. Bitcoin.com ne nudi investicijskih, davčnih, odličnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, trenutno ali zdaj posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material, predmete ali podjetja Enlighten, o katerih govori to besedilo. .

2174014441

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -