20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Tehnična diagnoza Bitcoin, Ethereum: BTC, ETH vstopijo v avgust Nakupovanje in prodaja pod 24.000 $ oziroma 1.700 $

- Advertisement -

Bitcoin je včasih kupoval in prodaja nekoliko nižja za začetek tedna, saj so cene žetona padle nižje že četrto zaporedno sejo. Največja kriptovaluta v sektorju je trpela zaradi povečane nestanovitnosti trga po zaključku sobotnega vzpona na šesttedensko najvišjo vrednost nad $ 21,04. Ethereum je bil v ponedeljek dodatno v škrlatnem.

Bitcoin Bitcoin (BTC) je pred začetkom tedna kupoval in prodajal v rdečih cenah, saj so trgi v ponedeljek že četrto zaporedno sejo znižali.

Po zaključku sobotnega vrha $25,565, ki je opazil, da je BTC/USD dosegel popolno stopnjo od junija 21, je žeton padel v lekcijah spodbujanja k spodbujanju.

Ta najnovejši opaženi upad je bitcoin dosegel zadnjo stran $25,994.58 v začetku dneva, ki je ves čas utrdil petdnevno najnižjo vrednost.

BTC/USD – Vklopljeno habitu osnovni grafikon Zdi se, da se je medvedje razpoloženje začelo po preboju si prizadevajo, gradbeni biki niso bili uspešni pri ohranjanju cen nad $24,63.

To prihaja, ko moč etikete doseže zgornjo mejo vsebnosti pri 58 prek 14-dnevni indeks relativne moči (RSI ), kar je videti glavni motiv za vroč upad.

RSI zdaj spremlja 56, kljub temu se zdi spletkarjenje proti podlagi 24, in ali se bo to zgodilo, poglejmo, kako bodo cene padle, da bodo prišle $17, 01.

Ethereum Poleg bitcoina je bil ethereum (ETH) dodatno nižji že četrti dan zapored, saj se medvedje razpoloženje nadaljuje prebrskati kripto trge.

Po najvišji vrednosti 1 USD,760.62 je v nedeljo ETH/USD padel na najnižjo vrednost znotraj dneva pri 1 USD, 650.56 prej v trenutni seji.

Po skoraj tedenskih nižjih najnižjih cenah se cene zdaj zdijo zanimive proti točki pomoči 1 USD ,620.

ETH/USD – Grafikon na običajen način Poštujte bitcoin, 10-d ay RSI na grafikonu ETH prej ni bil več predolgo zadržan na točki odpora, kar je nato povzročilo ta najnovejši medvedji padajoči trend.

Od pisanja , indeks relativne moči se spremlja pri 54.25, po nedavnem zlomu tal 54 .

Če bi verjetno obstajala čista medvedja napetost, je videti, da je naslednja podlaga na indikatorju 56 oder, to bo a stopnja, na katero se trgovci v bistvu osredotočajo.

Tukaj registrirajte svoj e-poštni naslov, da prejmete tedensko oznako posodobitve prognoze poslane v vaš nabiralnik:

Kje bo ethereum do ukinitve avgusta? Pobegnite svoja priporočila v spodnjih povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman prinaša a eklektična točka pogleda na napovedi trga, saj je delal kot direktor borznoposredniške hiše, izobraževalec nakupa in prodaje na drobno ter tržni komentator v Crypto, Shares in FX.
Zasluge za sliko 2152974517: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je samo za informativne namene. To milje niso več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu poravnave ali prodaje ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne daje nasvetov glede financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna za morebitne stroške, popravek ali morebitno poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila posledica ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli omenjeni učni material, blago ali izdelke in storitve naveden tukaj.

2152974517

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -