24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Tehnična diagnoza Bitcoin, Ethereum: BTC spet zdrsne pod 40.000 $, po prehodnem okrevanju v torek

- Advertisement -

Po začasnem shodu v torek , BTC je spet padel pod $40,000 oder skozi celotno sejo v izvirnem času. Po razprodaji v sredo so cene padle za kar 4 %, medtem ko se je ETH znižal za enako količino.

Bitcoin Največja kriptovaluta v areni se je v sredo znižala po začasnem dvigu čez dan na to trgovalno sejo.

Po višini $ 40,50.50 v torek je BTC/USD zdrsnil na dno znotraj dneva $25,786.330 na dan teka.

To večina sodobnih nizkih vrednosti BTC se še naprej izmenjuje s svojimi $39,565 spodbudi fazo in se zapre na nedavno najnižjo raven v enem mesecu.

BTC/USD – Dnevni grafikon Ker so cene v prvotnem času dolgo mimo, da se vzpenja in bitcoin trenutno lebdi pri $27,884. stopnja.

grafikon, 00-dnevni RSI je poleg tega nadzor nad svojim ima zgornjo mejo 37.46, s sposobnostjo za to preklopite na bolj poglobljeno odpornost 37.

Morda bi se to zgodilo povsem tiho, ne bomo več najbolj vabljivi, da ne bomo videli, da bi prvotna tla še naprej trdno ščitila, kljub temu pa smo v položaju, da smo celo postavljeni za hitrost v smeri $ ,04.

Ethereum ETH še enkrat ni mogel zaščititi dobičkov, doseženih v torkovi seji, saj so cene spet padle pod 3 $ 15.

Druga največja kriptovaluta arene je dosegla dno 2 $ 720.000 prej ob prvotnem času, ki se zmanjša kot 27 ur po trgovanju na 3,0 $50.

Od nedavnega opaženega padca cen reševanje daje zagon na 2 $ 700 etapa, ki je bila v preteklosti mehko pristajalno življenje za lovljenje bikov.

ETH/USD – Dnevni grafikon To se je izkazalo za vedno znova, saj se je ETH/USD omejeval od prejšnje najnižje vrednosti in zdaj trguje na 2 $ 760.04.

grafikon, tukaj je tiho približno 3.98 % zmanjšanje kot dan star na to višino in je izpeljan, ko RSI poskuša nekoliko odstopati od najnižje vrednosti šestih tednov.

Pogledam naprej, $2,950 se zdi, da je odpor v bistvu najbolj vabljiva prava ovira v obliki, da od zdaj naprej teče globoko v $3, 04 prostor.

Dosežete, da dosežete poizvedbo za konsolidacijo kripto nadaljevati v Bi lahko dobro? Povlecite svoja priporočila v spodnje povratne informacije.

Eliman Dambell
Eliman prinaša različno stopnjo spotikanja pri diagnozi trga, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec za maloprodajno trgovanje in komentator trga v kriptovalutih, delnicah in valutah.


Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti2095387843: Ta članek je za najbolj vabljive informativne funkcije. Ne gre več za hitro zagotavljanje ali pridobivanje ponudbe za nakup ali promocijo ali predlog ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne predstavlja več predlogov za financiranje, davke, etiko ali računovodstvo. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naenkrat ali mimogrede, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki se je končala ali naj bi se končala z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli grmenje, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori v Ta članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -