10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Tehnična diagnoza Bitcoin, Ethereum: ETH dosegel 3-tedensko najnižjo vrednost, saj se bo medvedji zagon po združitvi okrepil

- Advertisement -

Ethereum se je premaknil na tri- tedensko nizko v petek, saj je razpoloženje na trgu ostalo medvedje po zaključku The Merge. Druga največja kriptovaluta kraljestva je padla pod 1 $, 500 na prvotni čas, nižji od 22 ur po zgodovinski selitvi iz dokazila o delu (PoW) na naprava za dokazovanje deleža (PoS). Bitcoin se je prav tako približal večtedenskemu dnu.

Bitcoin Bitcoin (BTC) je padel dodatno pod $19,09 v petek, prej kot pričakovano goreče povišanje cen v naslednjem tednu s strani ameriške centralne banke.

BTC/USD je padel na najnižjo vrednost znotraj dneva $22,594.22 v seji prvotnega časa, s čimer se cene približajo povečanju $ 14, 56.

Kripto trgi so bili večino časa turbulentni teden, po razočarajočih podatkih o inflaciji v ZDA.

BTC/USD – Grafikon iz dneva v dan Padec je nižji od dan po trgovanju z najpomembnejšim žetonom v areni za najvišjo vrednost 19,428.04.

Če pogledamo na grafikon, je do tega nedavnega padca za bitcoin prišlo, ko je žeton udaril ob tla znotraj svojega 19-dnevni indeks relativne moči (RSI).

Indeks zdaj sledi pri 48.48, s preklopom proti uporu 22.09 naslednje navidezno stikalo. Če bi se to vedno zgodilo, bi lahko bili po naključju priča dodatnemu nakupu in prodaji BTC nad $16,09.

Ethereum Ethereum (ETH) je v prvotni časovni seji postal enkrat dodatno v rdečem, saj je žeton padel na najnižjo vrednost v dveh tednih.

Po najvišji vrednosti 1 USD,594.100 ves načrt do seje prejšnjega dne je ETH/USD padel na dno 1 $, 451.56 prej ob prvotnem času.

Stikalo je videlo, da je prišel ethereum, vendar zdaj ni v nasprotju s ključno točko izboljšanja 1 USD, 430, ko so biki ponovno vstopili, da bi dvignili cene.

ETH/USD – Dnevni grafikon V času pisanja je druga največja kriptovaluta v areni še naprej trgovala do konca prvotnega dna, ki je postal najnižja točka od avgusta 24.

Mnogi tiho vztrajajo, da bi po naključju lahko prišlo do preobrata, ko se bo ta najbolj nov rdeči val umiril, pri čemer bo prva tarča za bike očitno ponovna ujetost $1,500 živeti.

Zdi se, da bo naslednji teden skupščina Zveznega odbora za trg dostave (FOMC) ključnega pomena za pregled cen, s sposobnostjo za 46 – pohod na osnovno točko na tabeli . Kot taki mnogi živijo tvegano glede tega, kako bo to vplivalo na samozavest trga.

Registracija vaš e-poštni naslov tukaj, če želite prejemati tedenske posodobitve prognoze vozovnic, poslane v vaš nabiralnik:

Ali se bo trgovanje z ethereumom prihodnji vikend še naprej zniževalo? Pobrišite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektičen pogled na tržne prognoze, je prej postal direktor borznega posredništva in izobraževalec nakupa in prodaje na drobno. Trenutno deluje kot komentator vseh načrtov po različnih razredih sredstev, v povezavi s kripto, delnicami in FX.
Razvrstitev zaslug za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj zanimivo v informativne namene. To zdaj ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za nakup ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal investicijskih, davčnih, moralnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali prej ali slej, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je posledica ali se domneva, da je posledica ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli jecljajoče gradivo, blago ali storitve, omenjene v tem besedilu. .

1977165761

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -