17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Tehnična diagnoza Bitcoin, Ethereuma: BTC dosegel 48.000 $, saj se ETH približuje januarju, ki presega 3.500 $

- Advertisement -

Bitcoin je začasno dosegel najvišjo vrednost $45,14 v torek, saj so stroški največje kriptovalute v sektorju narasli že osmi dan zapored. Poleg tega se je ETH včasih bolje kupoval in prodajal po vsej seji, pri čemer so se stroški približali absolutno najbolj realističnim od 5. januarja.

Bitcoin Bitcoin je dosegel $ , faza kot v zadnjem času, ker se je največja kriptovaluta v sektorju osmo zaporedno sejo izboljšala.

V torek se je vrednost BTC/USD dvignila na najvišjo vrednost v dnevu 40,086.50, saj so stroški narasli na absolutno najbolj realistično točko od silvestrova.

Križa tega dne prihaja, ko je bitcoin vztrajal navzgor zagon od prebijanja takratne zgornje meje 20,470 marca 28.

BTC/USD – Dnevni grafikon Zdaj na pragu še kakršnega koli drugega odpora pri $ , 170, najsodobnejši izginotje BTC je na skupnem pregledu, saj bodo medvedi na tej točki iskali hitro.

Če iščemo na grafikonu, nam zgodovinska preteklost razkrije, da je na tej točki prišlo do starih medvedjih tekov, primerljivih z januarjem 2 in wi ker so stroški trenutno prekupljeni, obstaja nek namen, zakaj bi verjetno prišlo do preobrata.

Zdi se, da biki zdaj zdaj ne bodo popuščali brez prerivanja, saj trgovci z daljšim rokom čutijo resnično drugačen prehod v smeri $ ,.

.

Ethereum Kar zadeva BTC, so se stroški ethereuma v torek še povečali, ker se je mednarodna tržna kapitalizacija kriptovalute povišala za skoraj 2 % ob pisanju.

ETH/USD se je povzpel na najvišjo vrednost 3 $, .22 vse na zadnji seji, kar je to absolutno najbolj realistična faza od 6. januarja.

Ta Metodologija, za katero se je dvignila oznaka Ethereuma finala 20 dni, prekinitev na 28 % v tem obdobju.

ETH/USD – iz dneva v dan dnevni grafikon Na rallyju, ki se je uveljavil pozno, je ETH prebil svojo stopnjo odpora pri $3,380, po škodi nad 3 $,240 vstopnica najbolj realistična možna dva dni prej.

Kot taka moč nalepke še naprej narašča z 07- dan spremljanje RSI na 45.39, kar je večmesečna najvišja vrednost.

Čeprav nekaj bo še naprej čakal na preobrat, zagon prenosnih povprečij ne kaže nobenih znakov upočasnitve navzdol, kar bi verjetno vodilo do dodatnih dobičkov.

Mogoče bi verjetno dobro, da iščemo 3 $ oder zadet že pozno? Oddaljite svoje predloge v spodnjih komentarjih.

Eliman Dambell
Eliman prinaša različne točke v diagnozo trga, saj je delal kot direktor posredništva, izobraževalec za nakupe in prodajo na drobno ter tržni komentator v kriptovalutih, delnicah in valutah.


Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za informativne aplikacije, ki so najbolj realistične. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje predloga za zaščito ali promocijo ali priporočila ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotavljal finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez podaljšanja ali zdaj ne brez podaljšanja, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi jo sprožila uporaba ali zanašanje na kakršno koli jecljanje, predmete ali podjetja in izdelke omenjeno v tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -