9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Tehnična napoved za bitcoin, Ethereum: BTC, ETH sta dosegla večmesečno najnižjo vrednost in tako rodila teden

- Advertisement -

V ponedeljek je bitcoin padel na najnižja stopnja po juniju, saj razpoloženje na trgih kriptovalut ostaja medvedje. Žeton je padel v zaporednih sejah po zadnji tedenski datoteki o inflaciji v ZDA, padec pa prihaja pred prihajajočim sestankom ameriškega zveznega odbora za lansiranje trga. Ethereum se je spremenil v takoj, ko je prav tako padel in dosegel večmesečno najnižjo vrednost svoje lastnine.

Bitcoin Bitcoin (BTC) je v začetku tedna padel na najnižjo vrednost v zadnjih štirih mesecih, saj medvedje razpoloženje na kripto trgih ostaja pretirano.

BTC/USD je zdrsnil na najnižjo vrednost znotraj dneva $16,287.30 prej čez dan, ki pride po preboju tal pri $16,720.

Jeseni je bitcoin dosegel najšibkejšo raven od junija 25, ki se je spremenilo v takoj, ko se je zadnjič ta goveja stopnja spremenila v takoj, ko je bila tudi poškodovana.

BTC/USD – Redno foun dation Chart Mnogi se strinjajo, da je upad prišel pred tem tednom Na sestanku ameriškega zveznega odbora za lansiranje trga je bilo pričakovano, da bi se tečaji hobijev lahko zvišali.

Če pogledamo grafikon, do ponedeljkove razprodaje prihaja, ker 19-dnevni indeks relativne moči (RSI) je padel pod svojo lastno mejo pri 39.34.

Od pisanja se žeton trguje spodaj 30.000 in je trenutno na preprodanem območju, kar je očitno nesporno za tiste, ki čakajo na morebiten preobrat.

Ethereum Zadnji teden spremenjen takoj v zgodovinski teden za ethereum (ETH), ker t zelo je pričakoval, da bo Merge sprejel situacijo, ko je videl, da se je žeton spremenil v “zeleno”.

Kljub temu so od takrat cene močno padle, s tem današnjim padcem pa je žeton padel na nizko raven. od 1 USD, 34.38.

To je zmanjšanje kot teden dni po tem, ko se je 2. največja kriptovaluta v sektorju spremenila v takoj, ko je trgovanje preseglo 1 USD,584.

ETH/USD – na običajnem temeljnem grafikonu Kot je razvidno iz grafikona, je padec ETH/USD padel na najnižjo raven od julija 19, ko so cene rasle zaradi obdobja pod 1 $, stopnja.

Zagon povprečja prenosa s (MA) se je prav tako premaknil, z 09-dnevni (rdeči) vzorec, ki se križa v nasprotju z -dnevni (modri) dvojnik v smeri navzdol.

Nekateri se strinjajo s tem, da bi lahko poleg tega opazili dodatne zdrse, pri čemer si medvedi prizadevajo spraviti ethereum pod 1 USD ,04.

Registrirajte svojo elektronsko pošto tukaj, da prejemate tedenske posodobitve diagnoze ocen, poslane v vaš nabiralnik:

Ali bo ethereum padel pod 1 USD,09 v dneh prihoda? Pustite svoje nasvete v spodnjih komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektiko raven pogleda na diagnozo trga, se je takoj pred tem spremenil v direktorja borznega posredništva in izobraževalca trgovanja na drobno. Trenutno deluje kot komentator pri različnih lekcijah o sredstvih, vključno s kripto, delnicami in FX.


Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo za informativne namene. To ni hitra ponudba ali nagovarjanje k predlogu za uporabo ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne bi nudil finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli opombeni material, predmete ali podjetja in izdelke, omenjene v tem besedilu.

1056781859

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -