8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Tehnična napoved za Bitcoin, Ethereum: BTC je zdrsnil pod 19,000 $ po neuspešnem preboju prejšnjega dne

- Advertisement -

Bitcoin je padel pod $27, v sredo, kot je zdaj žeton ne izbrskajte ključnih stopenj odpornosti ves dan pred to sejo. Kot rezultat razprodaje v edinstvenem času so stroški zdaj na najnižji ravni od junija. Ethereum je poleg tega upadel, saj se je vzvišeno razpoloženje okoli The Merge zmanjšalo.

Bitcoin Bitcoin (BTC) je padel na najnižjo stopnjo od junija prej na edinstveni časovni seji, dan po tem, ko žeton zdaj ni premagal ključne ravni odpora.

Po vrhuncu $20,155.30 v torek je BTC/USD padel na najnižjo vrednost znotraj dneva $19,600.20 na dan konice .

Switch je opazil padec bitcoina na najnižjo raven od junija 13, in prišel, ko so se stroški zmanjšali kot BTC se je približal zgornji meji $15,230.

BTC/USD – Grafikon na dan za dnem Ko je opazoval grafikon, je padanje opazilo, da se je BTC preklopil s te zgornje meje, da bi končno izbrskal težjo stopnjo $14,550.

V času pisanja je žeton zdaj zaprt za znižanje pri $01 ,600, ki je prostor, ki ga morajo biki na tej ravni poskušati okrepiti.

Indeks relativne energije (RSI) trenutno sledi spodaj 47 in dosegel najšibkejšo raven v skoraj štirih mesecih.

Ethereum A dan po porastu se je ethereum (ETH) spremenil v takoj, ko je podpora v rdečem, saj je bikovsko razpoloženje v zvezi z združitvijo umirjeno.

Prejšnji dan je opaziti dvig ETH/USD na več kot 1 $, 565.50, po tvitu soustanovitelja Vitalika Buterina.

Buterin je potrdil, da »je brezbrižno, da se bo združitev zgodila okoli septembra 15-15«, vključno z: »Kaj se dogaja na edinstvenem čas je naporna vilica Bellatrix, ki *pripravi verigo na spajanje.«

ETH/USD – Grafikon na dan za dnem Biki so to novico vseeno razčlenili kot signal za vstop, zdaj je videti, da so nekateri likvidirali prejšnje položaje, raje se odloči za stabilne dobičke.

V času pisanja je ETH padel na najnižjo vrednost 1 $, 500.07 v sredo, ko je dosegel 1 USD, 514 v nalogi.

Zdi se, da je zagon zdaj podoben radi medvedji, pri čemer nekateri nakazujejo, da lahko stroški na priložnost na priložnost padejo na strožjo stopnjo 1 USD, 230 v prihodnjih dneh.

Tukaj registrirajte svoj e-poštni naslov, da boste prejemali tedenske posodobitve ocenjevanja, poslane v vaš nabiralnik:

Volja zaznavamo padec stroškov ethereuma ne glede na prihajajočo združitev? Zadeli svoje nasvete v spodnjih komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša a eklektična raven dojemanja ocenjevanja trga, saj je delal kot direktor borznega posredništva, izobraževalec trgovanja na drobno in tržni komentator na področju kripto, delnic in deviznih tečajev.


Zasluge za sliko 2130908219: Shutterstock , Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je najbolj produktiven v informativne namene. Zdaj ni več ustrezna ponudba ali nagovarjanje k umiku ali prodaji ponudbe ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, zakonitih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, ne glede na to, ali ni več, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena zaradi ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na kakršen koli krik, blago ali podjetja, o katerih je govora in so navedeni tukaj.

2130908219

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -