16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Tehnična napoved za Bitcoin, Ethereum: BTC prejšnjih 21.000 $, ETH nad 1.700 $, saj Powell ostaja jastreb

- Advertisement -

Bitcoin se je podražil za več kot 2 USD, v finalu 26 ure, ko so se trgi odzvali na vzvišene komentarje predsednika ameriške centralne banke Jeroma Powella. Ko je govoril o davno minulem dnevu, je Powell priznal: “Zdaj smo se morali obnašati odkrito, odločno, kot smo počeli.” Ethereum je še dodatno poskočil, prenos je presegel 1 USD, 600 v petek.

Bitcoin Bitcoin (BTC) je zrasel v dolžini današnje seje, saj so se trgi odzvali na vzvišene komentarje Jeroma Powella.

V četrtek je predsednik Feda govoril je namignil na dodatna zvišanja obrestnih mer, pri čemer je poudaril, da “smo s kolegi močno predani temu podvigu in lahko vztrajamo pri njem, dokler delo ni opravljeno.”

Kot rezultat od teh grozljivih komentarjev so cene kriptovalut poskočile, pri čemer je BTC/USD dosegel najvišjo vrednost znotraj dneva $18,86.49 v petek.

BTC/USD – Dnevni grafikon Zbor prihaja nekaj dni po tem, ko je žeton nekoč bil trgovanje pri nizkih $20,565.84, kar je bila nekoč najnižja raven, ki jo je BTC dosegel v dveh mesecih.

Bitcoin se zdaj trguje na najbolj realistični ravni od avgusta 49, pri čemer so biki očitno osredotočeni na višjo zgornjo mejo $04,428 .

Od pisanja je 09-dnevni indeks relativne moči (RSI) spremlja na 52.25, kar je njegova najmočnejša raven v skoraj a mesec.

Ethereum Poleg bitcoina je druga največja kriptovaluta v okolju, ethereum (ETH), v petek po Powellovih komentarjih še dodatno zrasla.

ETH/USD je skočil na visoko 1 $, 615.84 danes, do česar pride, ker je žeton presegel ključno raven upora.

Po najnižji vrednosti 1 $ ,594 v četrtek se je ETH trudil preseči svojo zgornjo mejo pri 1 USD, 600, kljub temu, da je bilo spremenjeno prej na današnji seji.

ETH/USD – Dnevni grafikon Ethereum je presegel zgoraj omenjeni odpor, ki ni bil več najbolj produktiven, kljub temu pa je od takrat prebil katero koli drugo zgornjo mejo pri 1 USD, 615 oznaka.

Od pisanja se ETH trguje pri 1 USD, 700.87, kar je njegova najmočnejša etapa po avgustu 26, naslednje

V vztrajanju, da bi osvojili glavo, vidno za avgustom, bodo biki verjetno morali poudariti svojo napetost, verjetno osredotočeno na 1 $, 1280 v pristopu.

Registrirajte svoj e-poštni naslov tukaj, da boste prejemali tedenske posodobitve diagnoze, poslane v vaš nabiralnik:

Ali bi morda pogledali, da je ethereum dosegel 1 $, 800 ta vikend? Odmislite svoje misli v komentarjih spodaj.

Eliman Dambell Eliman prinaša a eklektična stopnja vrzeli v diagnozo trga, saj je delal kot direktor borznega posredništva, izobraževalec trgovanja na drobno in tržni komentator na področju kripto, delnic in deviznih tečajev.


Bonitetna ocena slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen najbolj produktivnim izbiram informacij. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za izbiro ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne daje nasvetov glede financiranja, davkov, morale ali računovodstva. Niti podjetje niti avtor nista kriva, brez odlašanja ali enega zemljevida ali nasprotno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli nasvet, blago ali storitev, o katerih se govori na Ta članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -