0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Tehnična napoved za Bitcoin, Ethereum: ETH se v soboto usmerja v smeri preboja 1200 $

- Advertisement -

Ethereum se je spremenil v spet bliža preboju svojih 1 $, 68, ko se je medvedje razpoloženje vrnilo in odprlo konec tedna. Po skokih v sledovih v petek so trgi kriptovalut pomagali v rdeči barvi in ​​nakupujejo in prodajajo 0. 68% zmanjšanje od pisanja. Bitcoin je tudi zdrsnil na trenutni časovni seji.

Bitcoin Bitcoin (BTC) se je spremenil v takoj, ko se nakupovanje in prodaja znova zmanjšata, da bi odprli konec tedna, ko se je žeton premaknil v smeri najsodobnejšega sledilnega polja.

BTC/USD je padel na najnižjo vrednost znotraj dneva $14,565.37 v sedanjosti časovna seja, ki se zgodi komaj en dan po dosegu najvišje vrednosti $17,862.11 .

Zaradi vlečenja se BTC približuje strožji ravni tega tedna $12,11, ki je bila dodeljena za bivanje od propada FTX.

BTC/USD – Vsakodnevni grafikon Ob preizkušnji na lestvici, trenutni padec v sledenju pride kot ovira, spremenjena v zadetek na 17-dnevni indeks relativne energije (RSI).

Ta stena 44.00 na indikatorju je domnevno preprečilo bikom, da bi ponovno ujeli $19,00 označil in nato odprl vrata medvedjemu ponovnemu vstopu.

Morda se bo miren sobotni medvedji zagon še okrepil na neki stopnji čez vikend, BTC se bo verjetno približal $19,00.

Ethereum Tako kot za BTC je tudi ethereum (ETH) v soboto naletel na padec, cene pa so se približale preboju 1 USD,220 raven.

Po najvišji vrednosti 1 $,220.20 v petek, druga najbolj vzbujajoča pozornost kriptovaluta v okolju je padla na najnižjo vrednost 1 USD, 75.44 prej v tem času.

Do upora je prišlo, ko je ETH/USD padel pod najsodobnejšo zgornjo mejo upora pri 1 USD, 220, pri čemer se biki zdaj borijo za zavrnitev morebitnih nadaljnjih padcev.

ETH/USD – Vsak dan Grafikon V času pisanja ETH nakupuje in prodaja po 1 USD ,209.20, saj trgovci želijo, da ta raven zavrne padec pod 1 $, 220.

Tukaj se zahvaljujem za 2 izdaji, najprej 04-dnevno (škrlatno) premikanje zmerno se je začelo razvrščati navzgor, kar je žetonu uvedel pomoč pri stopnji bikovskega razpoloženja.

Poleg tega je 17-dnevni indeks relativne energije (RSI) še naprej poje nad ključno točko 38.75, kar je videti pomemben razlog, da imamo si nisem ogledal nobene nadaljnje dragocene promocije.

Tukaj registrirajte svoj e-poštni naslov tedenske posodobitve prognoze za reševanje, poslane v vaš nabiralnik:

Lahko, morda dobro, da iščemo ethereum, ki pada pod 1 $, 200 ta vikend? Odplazi svoje misli v komentarjih spodaj.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektični ravni, ki je prišel vse do tržne prognoze, se je spremenil v prej direktorja borznega posredništva in izobraževalca maloprodajnega nakupovanja in prodaje. Medtem deluje kot komentator v raznolikih razredih sredstev, skupaj s kripto, delnicami in deviznimi tečaji.
Razvrstitev zaslug za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najpreprostejši v informativne namene. Nekaj ​​oddaljenosti je redko pravilna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali promocijo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne daje nasvetov glede financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, takoj ali obkrožno, za kakršno koli tesnobo ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi jo povzročila uporaba ali zanašanje na kakršna koli navodila, blago ali storitve, o katerih govori to besedilo, ali v zvezi z njimi. .

1977165764

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -