16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Tehnična napoved za Bitcoin, Ethereum: ETH se vrne v četrtek, veliko manj kot teden dni prej kot pri “združitvi”

- Advertisement -

Ethereum je bil nekoč spodbujan znotraj neizkušen v četrtek, ko so se biki vrnili v gibanje po dnevu pred to promocijo. Žeton se je v nedavni seji dvignil za več kot 8 %, saj so se stroški spet povzpeli nad 1 USD, 600 stopnja. Bitcoin se je prav tako okrepil v nedavni seji, privlačna spodbuda nad $ 18,000. Splošno, kripto trgi trgujejo 4. 26% povečano od pisanja.

Bitcoin Po zdrsu na večmesečno najnižjo vrednost v četrtek, se je bitcoin (BTC) v nedavni seji znova okrepil, saj so se stroški spodbudno dvignili nad $05,09.

BTC/USD se je čez dan okrepil $08,427.19 pred kratkim, kar ne prihaja več toliko kot 24 ur po tem, ko je dosegel dno $22,651.00.

Odboj je videl bitcoi n presegel najnižjo raven po juniju 18, z žetonom, ki je zdaj zaprt za dajanje spleta na stopnjo $24,427

BTC/USD – Dnevni grafikon Poskušam na grafikonu, indeks relativne moči (RSI) je počitek na preprodanem območju, s sledenjem indeksa na 24.57 od pisanja.

Zgornja meja 38.04 zdaj čaka morda nevtralno, pomirjujoče, da žeton nadaljuje s potiskom navzgor in morda nevtralno deluje kot izvedljiva ovira do stroškov plezanja po gorah.

Druga možnost je, da morda nevtralen pomirjujoč BTC preseže to raven, biki morda nevtralen pogled na spletne stroške bližje $24, ravni.

Ethereum Ethereum (ETH) so nekoč spodbujali neizkušeni, kot biki ponovno vstopil na trg in kupil dan pred tem padcem v okviru dogovora.

Po najnižji vrednosti 1 USD,98.200 v sredo je ETH/USD dosegel najvišjo vrednost znotraj dneva 1 $, 631.04 vsa shema do četrtkove seje.

Prepustnica pride, ko se ethereum odbije od tal od 1 USD, 95 prej v nedavni seji, po netočnem preboju pod to raven dan pred tem.

ETH /USD – Dnevni grafikon Kljub nespornemu dejstvo, da biki, ki se spočijejo, gledajo na zgornjo mejo 1 $,651, volatilnost znamke se je povečala po prehodu nad upor 1 USD, 600.

ETH je zdaj zavrnil kot prej najvišje vrednosti, kar je posledica dosegljivega pridobivanja dobička, pri čemer so se prejšnji biki odločili za spletne pozitivne dejavnike.

V času pisanja se žeton zdaj trguje pri 1 USD,622.98, ne več kot šest dni prej od začetka dogodka The Merge.

Registrirajte svoj e-poštni naslov tukaj, da boste prejemali tedenske posodobitve o ocenjevanju ocen, poslane v vaš nabiralnik:

Ali lahko ethereum doseže 1 USD,710 prej kot v živo tedna? Odvlecite svoje misli v spodnje povratne informacije.

Eliman Dambell Eliman prinaša a eklektična raven pogleda na vrednotenje trga, saj je delal kot direktor borznega posredništva, izobraževalec trgovanja na drobno in tržni komentator na področju kripto, delnic in tečajev.


Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je najbolj priročno za informativne aplikacije. To ni več kričeča ponudba ali nagovarjanje k ponudbi, da bi se odločili ali promovirali, ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal nasvetov glede financiranja, davkov, poučnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti pisec nista kriva, naravnost ali ne več, za kakršne koli nevšečnosti ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila posledica ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli objavo, artikle ali ponudnike, omenjene v tem besedilu.

1968404443

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -