9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Tehnična ocena Bitcoina, Ethereuma: Biki ETH se ta konec tedna osredotočajo na 1800 $

- Advertisement -

Ethereum se je dvignil na nenavadno tri – tedensko visoko za začetek sobotne seje, po drugi strani pa so se pozitivni vidiki zmanjšali, ko se je dan izboljšal. Žeton še naprej trži nad 1 USD, 700, saj tržno razpoloženje ostaja optimistično. Bitcoin je uspel še isti dan, medtem ko je žeton počasi uhajal, po neuspelem preboju ključne odpornosti.

Bitcoin Bitcoin (BTC) je vztrajal pri trgovanju nad $20,09 v soboto, na alternativni strani se je bikovski zagon minulega dne rahlo nagnil.

BTC/USD se je dvignil na najvišjo vrednost $24,631.43 prej v današnji seji so stroški na alternativni strani nato padli na najnižjo vrednost znotraj dneva $20,651.11.

Odl črta je prišla, ko žeton nekoč ni mogel ujeti preboja svoje odporne točke $20,565, saj so se medvedi borili v nasprotju z naklada.

BTC/USD – Vsakodnevni grafikon Če želite na lestvici, padec pride kot 11-dnevni indeks relativne energije (RSI) je bil v nasprotju z uporom stopnja njenega spoštovanja pri 29.43.

Od pisanja, bitcoin se zdaj trguje pri $20,200.20 kot zagon se počasi vrača ns, po drugi strani, razen če se RSI premakne čez zgoraj omenjeno zgornjo mejo, morda ne bi mogli več pričakovati ogromnih pozitivnih vidikov.

Poleg tega 14-dan (rdeč) prenos razumnega je zdaj na vrhuncu gnusnega s svojim 25-dnevni (modri) dvojnik. To je tudi še en katalizator za dodatne pozitivne vidike v žigu.

Ethereum Ethereum (ETH) je bil nekoč večinoma boljši za začetek vikenda, saj je žeton presegel stopnjo odpora, ko je bil apreciiran.

V soboto smo opazili, da se je 2. največji žeton na tem območju povzpel na vrh od 1 USD, 700 .43. To je prišlo, ko so stroški presegli 1 USD, 700 zgornja meja.

Od prej visoke vrednosti je prišlo do nekaj upadov, pri čemer se ETH/USD zdaj trguje pri 1 USD, 721.21.

ETH/USD – Vsakodnevni grafikon V povezavi z bitcoini se zdi, da so se biki odločili za sklepanje starih pozicij in prejemanje zaslužka, kot tržna negotovost se je povečala.

Iz grafikona je videti, kot da 10-dan RSI je le delček vplival na to volatilnost, pri čemer indeks zdaj sledi pri 55.00, ki se približuje zgornji meji 86.04.

Biki še naprej ciljajo na 1$,739, na alternativni strani v izpostavljenosti za zajemanje te točke bo energija žiga raje premagala prihajajočo oviro.

Tukaj registrirajte svojo elektronsko pošto, če želite prejemati tedenske posodobitve ocene žigov, poslane v vaš nabiralnik:

Ali računate na tržno razpoloženje, da bo ta konec tedna padlo? Pustite svoje strategije v povratnih informacijah spodaj.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektiko pozoren na ocenjevanje trga, saj je delal kot direktor borznega posredništva, izobraževalec trgovanja na drobno in tržni komentator na področju kripto, delnic in deviznih tečajev.
Zasluge za sliko 1838468197: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : To besedilo je namenjeno najboljšim informativnim pozitivnim vidikom. Nikoli več ni ponudba z vzklikom ali nagovarjanje k ponudbi za zajemanje ali promocijo ali nasvet ali odobritev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, oblikovalskih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli propad ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči uporaba ali zanašanje na kateri koli protestni material, blago ali storitve in izdelke, omenjene v tem članku, ali v povezavi z njimi.

1838468197

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -