15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Tehnična ocena Bitcoina in Ethereuma: ETH je po zaključku združitve padel pod 1600 USD

- Advertisement -

Ethereum je padel pod 1 $,500 v četrtek, ne glede na uspešni zaključek težko pričakovane priložnosti Merge. Ob tej priložnosti smo opazili prehod s sistema dokazila o delu (PoW) na sistem dokazila o deležu (PoS). Bitcoin se je znižal tudi v današnji seji, pri čemer je žeton padel pod $34,000 nivo.

Bitcoin Bitcoin (BTC) je padel pod $15,090 v četrtek, saj je razpoloženje v zvezi s kriptovalutami ostalo medvedje.

Po rekordnih podatkih o inflaciji v ZDA v začetku tega tedna je kripto trge zadel vijolični val, pri čemer je bitcoin padel za več kot 2 USD, 273 od začetka tedna.

To se je preneslo v današnjo sejo, pri čemer je BTC/USD zdrsnil na najnižjo vrednost $34,760.57 zgodaj zjutraj.

BTC/USD – Vsakodnevni grafikon Padec je nižji kot dan po trgovanju z najdragocenejšim žetonom v areni pri najvišji vrednosti $34,273.09.

grafikon, ta promocija je zavzela regijo, saj so stroški izbruhnili iz ključa, ki daje posest na raven $13,57, ki je postal zaključna zaščitna linija za bike.

Od pisanja je medved BTC močno odgovoril, pri čemer je žeton, ki trenutno kupuje in prodaja, zaprt za zgoraj omenjeno dajanje v posest $20,60.20.

Ethereum Svet je postal pozoren na The Merge v četrtek, ko se je ethereum (ETH) preselil od proof-of-work (PoW) do sistema proof-of-stake (PoS).

Kot rezultat četrtkovega težko pričakovanega prehoda je več kot nekaj kilometrov poročalo, da bo svetovna električna poraba energije se bo zmanjšala za 0,2%.

Kljub temu je ETH/USD padel na najnižjo vrednost znotraj dneva 1 USD,600.39 , saj se na trgih šteje, kot da bi po naključju lahko imel ceno, ki je že ocenjena znotraj upora.

ETH/USD – Vsakodnevni grafikon Po zaključku The Merge je ethereum padel pod temporal give a posedovanje v lev el od 1 $, 565, s čimer se etiketa približa enotedenski najnižji vrednosti.

Mnogi se zdaj spomnijo, da si bodo medvedi prizadevali in znižali stroške, pri čemer so nekateri pripravljeni na to v višini 1 USD, 370 nenehno je domnevni izstopni cilj.

Na splošno se bodo razponi nestanovitnosti v tem intervalu dvignili navzgor, saj se povečuje negotovost glede tega, kaj bo priložnost združitve pokazala za ceno ethereuma naprej.

Tukaj registrirajte svoj e-poštni naslov, da rešite poslane tedenske posodobitve diagnoze oznak v vaš nabiralnik:

Ali bo The Merge dokončen za ceno ethereuma v okviru podaljšanega pobega? Oddaljite se od svojih misli v spodnjih povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektiko stopnje diagnoze peep to market, je pred tem postal direktor borznega posredništva in izobraževalec nabave in prodaje na drobno. Trenutno deluje kot komentator za različne razrede sredstev, vključno s kripto, delnicami in FX.


Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. To ni več hitra ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za izbiro ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je bila povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z izčrpanostjo ali zanašanjem na kakršno koli razkritje, predmete ali izdelke in storitve, o katerih je govora in so navedeni tukaj.

2115786854

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -