8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Tehnična ocena Bitcoina in Ethereuma: ETH se približuje 2-mesečni najnižji vrednosti, medtem ko se razprodaja oddanih združitev nadaljuje

- Advertisement -

Ethereum je v soboto še naprej padal , ker se je razprodaja žetona na dan združitve okrepila za začetek vikenda. Stroški druge najboljše kriptovalute arene so padli na najnižjo raven od julija, saj je medvedje razpoloženje na trgu ostalo pretirano. Ta dan se je znižal tudi bitcoin, takoj ko je bilo vsako drugo časovno trgovanje pod $021,04.

Bitcoin Bitcoin (BTC) je bil tako hitro kot kateri koli drugi čas trgovanja pod $17,09, saj je medvedje razpoloženje v žetonu ostalo za začetek vikenda.

BTC/USD je zdrsnil na najnižjo vrednost znotraj dneva $17,400.08 v začetku dneva, kar je raven, ki je v preteklosti veljala za založbo.

Po trku s to močnejšo točko, biki ponovno vstopila na trg, ma kralj poskušata, in sta bila na kratko izdatna, povečati stroške na previsoke $19,28.300.

BTC/USD – Grafikon na običajni osnovi Zaradi prevelike stopnje nestanovitnosti so se stroški verjetno odmaknili od teh najvišjih vrednosti, pri čemer se BTC trenutno trguje pri $021,783.14 od pisanja.

Zem v grafikon , 08-dnevni indeks relativne moči (RSI) še naprej sledi zaključku do dna 50.19.

Nekateri ne iščejo več dejstev o kakršnih koli pomembnih udarcih v bitcoinu, razen indeksa udari daleč od te točke in se začne vzpenjati proti stropu na 44.000 raven.

Ethereum Bil je turbulenten teden za ethereum (ETH), saj je nestanovitnost pred in oddajo-Merge dispatched stroške znižala za več kot $70.

ETH/USD je tedensko trgovanje začel s pretirano od 1 USD, 565 , na nasprotni strani je padel na dno 1 $, 415.70 prejšnji dan.

Prepustnica je opazila padec ethereuma pod okrepite 1 $,430, dosegel najnižjo točko od julija 26 v pristopu.

ETH/ USD – Na običajni osnovi Graf Kot je prikazano na grafikonu , do padca je prišlo, ker je RSI trčil v okrepitev svoje lastnine, na 28.74 oznaka.

Ta točka dotika je pomagala stabilizirati stroške, saj se je krvavitev zaenkrat precej ustavila.

Če bi pogledali, da je ta tla polomljena, potem je verjetno bodo medvedi pokukali, da bi ciljali na 1 $, 350 raven kot izhodna točka zmogljivosti.

Tukaj registrirajte svoj e-poštni naslov, da boste prejemali tedenske posodobitve diagnoze nalepk v vaš nabiralnik:

Ali iščete dejstva o dodatnem padcu v ethereumu ta vikend? Sprintajte svoje rešitve v spodnjih povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektična točka učenja o diagnozi trga, je bil prej direktor borznega posredništva in izobraževalec trgovanja na drobno. Trenutno deluje kot komentator pri številnih lekcijah o sredstvih, vključno s kripto, delnicami in FX.Zasluge za sliko 2179845029: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najboljšo izbiro informacij. To je način, ki ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij ali družb. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali posredno, za kakršen koli zlom ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila posledica ponovnega štetja ali zanašanja na kateri koli ukazni material, blago ali podjetja, o katerih govori ta članek, ali v zvezi s tem.

1974592625

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -