21.5 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Tehnični svetovalec Bele hiše Tim Wu hrani najmanj milijon dolarjev bitcoinov

Tehnični svetovalec Bele hiše Tim Wu hrani najmanj milijon dolarjev bitcoinov

White House Tech Advisor Tim Wu Keeps at Least $1 Million in Bitcoin

Tim Wu, najboljši svetovalec Bidenova uprava za tehnologijo in konkurenčno politiko ima več kot milijon dolarjev kriptovalut, kaže nedavno vloženo finančno razkritje. Protimonopolni strokovnjak, ki slovi kot ugledni velik tehnološki kritik, je v preteklosti dvomil o vrednosti bitcoinov.

Vrhunski svetovalec Biden Tim Wu je Bitcoin milijonar

Tehnični svetovalec ameriškega predsednika Joeja Bidena Tim Wu je milijonar v bitcoinih, je Politico v tem tednu zapisal v svojem osebnem finančnem razkritju. Izjavo je objavi posredoval Brown Institute za medijske inovacije na univerzi Columbia, ki je dokument zahteval od Bele hiše.

White House Tech Advisor Tim Wu Keeps at Least $1 Million in Bitcoin
Timothy Wu, univerza Columbia.

Glede na razkritje ima Wu v lasti med milijon in pet milijonov dolarjev bitcoinov (BTC) ter med $ 100, in $ 146, v filecoin (FIL), kriptovaluta platforme, ki ponuja decentralizirane storitve za shranjevanje kripto. Uradne informacije tudi razkrivajo, da je Wujeva naložba v bitkoine največji delež v njegovem finančnem portfelju.

Wu zdaj služi kot posebni pomočnik predsednika za tehnologijo in konkurenčno politiko pri National Economic Svet. Marca je odšel na dopust s položaja profesorja prava na univerzi Columbia in se pridružil Beli hiši. Velja za močnega kritika naraščajoče moči velikih tehnoloških korporacij.

Timothy Wu ni vpleten v oblikovanje politike kriptovalut Bidenove administracije. Uradnik Bele hiše je pod pogojem anonimnosti za Politico povedal:

Tim je oproščen katere koli zadeve, ki vključujejo bitcoin ali kriptovaluto, na splošno zaradi njegovih finančnih interesov, in ni delal v nobenem primeru.

Bitcoin Skeptic Turned Cryptocurrency vlagatelj

Univerzitetni profesor ni bil vedno naklonjen bitcoinom. Izprašujoč njegovo vrednost, ga je Tim Wu imenoval “mehurček” že leta 2017.

„Bitcoina ne podpira nobena suverena država, za razliko od delnic ali obveznic pa vam daje pravico do nič drugega kot do samega Bitcoina, “Wu je zapisal v članku, hkrati pa priznal, da ta” iluzorna kakovost “opisuje tudi večino drugih oblik denarja. Prepoznal je potencial bitcoina, da “dobro deluje” kot hranilec vrednosti, čeprav dvomi o njegovi uporabnosti za vsakodnevna plačila.

White House Tech Advisor Tim Wu Keeps at Least $1 Million in Bitcoin

Na podlagi cene BTC okoli $ 34, 000 v času pisanja prispevka Politico ocenjuje, da je imetje Wu med 29 in 146 dejanski bitcoin. Publikacija pa ugotavlja, da je vrednost vodilne kriptovalute zdaj več kot 40)% nižji od najvišjih vrednosti v začetku tega leta. Naložbe Bitcoin svetovalca Bele hiše predstavljajo 25 do 34% njegovega premoženja v vrednosti med skoraj 4 milijoni dolarjev

. 5 milijonov.

Administracija Bidena je kriptovaluto nedavno spremenila v ključno točko nove predsedniške direktive o boju proti korupciji, kot poročajo Bitcoin.com News. Uradnik Bele hiše je poudaril, da se bo ameriška vlada osredotočila na posodobitev obstoječih protikorupcijskih zakonov, da bi obravnavala kriptovalute in kiber kriminal, pri čemer je dejal, da izvršna oblast v Washingtonu “kripto gleda na sredstvo nezakonitega financiranja.”

Kaj menite o bitcoinu svetovalca Bele hiše Tima Wua naložba? Delite svoje misli o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Skybridge Capital Says Bitcoin Still Has More Upside Than Gold

Solana Aims to Raise $450 Million to Battle Ethereum Supremacy

Oznake v tej zgodbi

$ FIL, svetovalec, Biden, Bidenova uprava, Big Tech, Bitcoin, Bitcoin milijonar, BTC, podjetja, konkurenca, korporacije, Crypto, kriptovalute, kriptovalute, razkritje, strokovnjak, Filecoin, gospodarstva, naložba, Joe Biden, politika, predsednik, tehnologija, Tim Wu, Bela hiša

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments