15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Tekmec Coinbase Kraken začenja mobilno kripto trgovanje v ZDA

Tekmec Coinbase Kraken začenja mobilno kripto trgovanje v ZDA

Krakenova mobilna aplikacija za kripto trgovanje je zdaj na voljo v ZDA, razen v New Yorku in Washingtonu.

8047 Skupno ogledov

14 Skupaj delnice

Coinbase rival Kraken launches mobile crypto trading in US

Glavna svetovna borza kriptovalut Kraken je s svojo novo potezo lansirala mobilno aplikacijo za kripto trgovanje, da bi pospešila sprejetje industrije v ZDA.

Podjetje je v sredo objavilo, da je nova aplikacija zdaj na voljo za večino ZDA in drugih držav po svetu tako za uporabnike iOS kot Android.

Aplikacija omogoča uporabnikom, da trgujejo več kot

kriptovalute, kot sta Bitcoin (BTC) in Ether (ETH), prek pametnih telefonov. Ta poteza je sledila uvajanju mobilne aplikacije Kraken v Evropi januarja letos.

“Ta potrošniška aplikacija je naš prvi večji poskus v podporo širšemu sprejemanju potrošnikov na veliko bolj poenostavljen in enostaven način. -za uporabo vmesnika, «je poudaril direktor podjetja Kraken Jeremy Welch.

Nova predstavitev aplikacije je na voljo sredi maja, ko je obseg trgovanja s podjetjem Kraken od maja do danes povečal več kot šestkrat. , Je dejal Welch. »Zadnjih pet mesecev je bilo pri Krakenu precej neresnično. Opazili smo porast novih strank in vrhunec vseh časov, “je dodal.

Začetek prodaje 2013, Kraken pravi, da ima doslej 7 milijonov strank, zaradi česar je eno največjih kripto trgovalnih prizorišč na svetu in tekmuje s podjetji, kot so Binance, Huobi in Coinbase. Po podatkih CoinMarketCap je borza uvrščena na četrto največjo platformo za trgovanje s kriptovalutami po dnevnem obsegu trgovanja.

Krakenova novo uvedena aplikacija ne bo podprta po vsej ZDA, saj borza prebivalcem Washingtona in New Yorka ne ponuja storitev zaradi “stroškov vzdrževanja skladnosti s predpisi”. Podjetje je registrirano kot podjetje za storitve denarnih storitev pri Mreži za izvrševanje finančnih kaznivih dejanj (FinCEN) ameriškega ministrstva za finance in pravi, da izpolnjuje “zakonske in regulativne zahteve v vseh jurisdikcijah”.

Nova razpoložljivost je na voljo manj kot dva meseca po tem, ko je Krakenova glavna konkurenčna borza Coinbase aprila objavila Nasdaq. Pozneje je glavno investicijsko zaupanje RIT Capital Partners pridobilo delež v podjetju Kraken, izvršni direktor RIT-a James Glass pa je opozoril, da naj bi kripto borza postala javna z neposrednim uvrstitvijo na trg 2022. Bloomberg je februarja poročal, da se Kraken pogovarja o novem financiranju, ki bi lahko podvojilo njegovo vrednotenje na $ 10 milijard.

66978

Prejšnji članekSreča se obrača? Specializirani grafični procesorji in SSD-ji prihajajo na pomoč kriptokopjem
Naslednji članekTržni ustvarjalci v “načinu strahu” pred petkovim iztekom 575 milijonov dolarjev Bitcoin možnosti

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments