4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Teksas bo preveril podporo FTX s strani Toma Bradyja, Stephena Curryja in drugih zvezdnikov

- Advertisement -

Texas Divulge Securities Board natančno preučuje sredstva, ki so jih kupile znane osebnosti za podporo FTX US, kot del velike širše preiskave propada FTX.

258 Celotni ogledi

2 Polni deleži

Podbojnik lige NFL Tom Brady in stražar lige NBA Stephen Curry naj bi bila med slavnimi osebami, ki se soočajo s preiskavo teksaškega denarnega regulatorja zaradi njune promocije zdaj že propadle kripto zamenjave FTX.

Joe Rotunda, direktor izvrševanja pri Texas Divulge Securities Board, je menda povedal Bloombergu v novembru 22 zgodba, da Texas Divulge Securities Board natančno pregleduje sredstva, ki so jih kupile znane osebnosti za podporo FTX US, kaj je bilo razkrito in naprava dostopni so bili za vlagatelje.

Rotunda je kljub temu razvpita, da medtem ko je pes čuvaj nekoč “molko gledal nanje”, podpora FTX s strani slavnih ni bila več “hitra prednost”, vendar bi bil segment “večje preiskave regulatorja o propadu FTX.”

Tako Brady kot Curry vsebujeta dodatno imenovanje v novembru 15 razredna tožba proti FTX, skupaj z obrabljenim izvršnim direktorjem FTX Sam Bankman-Fried.

V tožbi je navedeno, da so “nadzorovali, spodbujali, pomagali in aktivno sodelovali” v FTX Trading LTD in West Realm Shires Products and Company Inc.

Druge imenovane v kategoriji hitrih sestavljajo model Gisele Bundchen, košarkarska ekipa Golden Divulge Warriors, udeleženec NBA Udonis Haslem in soustvarjalec Seinfelda Larry David.

Cointelegraph se je obrnil na Texas Divulge Securities Board za komentar, vendar ni več zagotovil odgovora prej kot na glasilo.

Povezan: SEC želi ciljati na Produce Kwon, kljub temu pa jo moti Kim Kardashian

V preteklih raziskavah je bilo ugotovljeno, da bo skoraj polovica malih vlagateljev brez poizvedbe odkrila nasvete o digitalnih sredstvih iz računov slavnih in vplivnih oseb v družabnih medijih, kar velja za več kot približno a uporabijo svoj vpliv za skrivanje kripto produktov in projektov.

Oktobra je bila nepogrešljiva oseba televizije fact TV Kim Kardashian nekoč kaznovana s strani Združenih držav za vrednostne papirje in nadomestne provizije (SEC) zaradi “razglasitve na družbenih medijih” o EMAX, ne da bi razkrila, da enkrat je bil plačan $15,000 za objavo o tem.

Kardashian ni niti priznal niti zanikal obtožb SEC, vendar je poravnal stroške in se strinjal, da ne bo več promoviral virov kriptovalut do 2025.

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -