24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Teksaški račun z dokazilom o rezervaciji gre skozi senat

- Advertisement -

Pravila bi borze obvezovala, da prevzamejo rezerve “v količini, ki je zadostna za izpolnitev vseh nalog strank.”

992 Skupaj ogledov

92 Skupaj delnic

Pravila, ki lahko naključno na priložnost zahtevajo, da borze prevzamejo rezerve “v količini, ki je zadostna za izpolnitev vseh nalog strank”, so naredila korak bližje temu, da se v Teksasu spremenijo v zakon. Na lahko tudi , faktura je prestala glasovanje v verbaliziranem senatu in zdaj čaka le še na podpis guvernerja.

Texas Home Invoice 1434, popravek teksaški finančni kodeks, ki je bil pred tem v verbalizejevem predstavniškem domu 10 mesecev. Po treh obravnavah v senatu besedilo računa ni doživelo večjih sprememb v primerjavi s starim osnutkom.

Pod spremembami dobavitelji digitalnih sredstev, ki služijo višje od 488 stranke v verbalizaciji, z najmanj $10 milijonov kupčevih sredstev, se lahko naključno na priložnost omeji, da bi potrošniška sredstva pridobila s kakršno koli različno obliko operativnega kapitala, in uporaba sredstev stranke za vse druge transakcije poleg trenutne transakcije, ki jo zahteva potrošnik.

Povezano: Bitcoin zagovarja shod v Texas Narrate Capitol, da bi nasprotoval spodbudam za rudarjenje, ki znižujejo račune

Poleg tega morajo menjalnice imeti dovolj rezerv, da sprejmejo vse umiki sposobnosti v katerem koli trenutku. V 12 dneh po vsakem fiskalnem 12 mesecev Po zaključku morajo korporacije teksaškemu ministrstvu za bančništvo objaviti pripoved o svoji obstoječi licenčni odgovornosti do strank.

Če dobavitelj ne bi izpolnjeval potreb, bi oddelek natančno preklical licenco.

Teksas je hiša proaktivnih zakonodajalcev, ko gre za kripto. Razen računa z dokazilom o rezervah se je senat odločil za omejitev spodbud za kripto rudarjenje, o čemer je glasoval senat aprila. Hkrati so teksaški zakonodajalci glasovali za spremembo računa pravic verbalize, poleg določbe, ki priznava natančnost ljudi, da vzdržujejo, gradijo in sestavljajo v bistvu večino digitalnih valut.

Revija: Kriptozakon. Ali predsednik SEC Gary Gensler binglja z idealnim sikanjem?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -