6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Telegram preverjen bot za sredstva za sprejemanje kriptovalute Toncoin

Telegram preverjen bot za sredstva za sprejemanje kriptovalute Toncoin

Generalni direktor Telegrama Pavel Durov je ponosen, da je misija TON “živa in se razvija”, kljub temu, da je Telegram prekinil TON zadnje eno leto.

1428 Celotni ogledi

24

Cele delnice

Telegram-verified payments bot to accept Toncoin cryptocurrencyTelegram-verified payments bot to accept Toncoin cryptocurrency

Soustanovitelj in izvršni direktor Telegrama Pavel Durov je izrazil zadovoljstvo, da tehnologija odprte skupnosti Telegram (TON) tiho narašča, potem ko je Telegram eno leto uradno zapustil končno misijo.

“Jaz sem ponosni, da je tehnologija, ki smo jo ustvarili, živa in se razvija. Po formulaciji razširljivosti in tempa je TON tiho leta pred vsako malenkostjo na področju veriženja blokov,« je Durov omenil v objavi v Telegramu v četrtek.

Zloglasen je, da misija preimenovana iz TON v Toncoin. Za razliko od priljubljenega TON-a je edinstvena misija cilj Telegrama. »Vendar pa potrebujem enak uspeh njene ekipe. Skupaj z izjemno prijaznim pristopom odhajanja na trg nejavno objavljajo vse, kar morajo ustvariti legendo o eni stvari,« je bil razvpit.

Durovove pripombe so prišle med Donate, telegramom – storitev preverjenih sredstev, ki omogoča omogočanje donacij na Telegramu z uporabo kriptovalute Toncoin.

TON je v četrtek predstavil partnerstvo z Donate in zatrdil, da bodo uporabniki kmalu imeli možnost ustanovitve donacije in plačujejo svoje naročnine v Toncoin. Hkrati bodo imeli skrbniki kanalov možnost, da svoje prihodke pridobijo v kriptovaluti. Storitev Naročnine je novico že predstavila v ponedeljek.

TON je blockchain, ki sta ga ustvarila brata Nikolaj in Pavel Durov leta, vendar sta oba in Telegram odstopila od misije v 2020 po dolgotrajnem boju z ameriško komisijo za vrednostne papirje in trgovino. SEC je pridobil zlasti primer, ko je obtožil Telegram, da je kršil zakonske smernice o ameriških vrednostnih papirjih, ko je izvedel svojo predhodno ponudbo kovancev v vrednosti 1,7 milijarde dolarjev v

. .

Kljub temu, da je Telegram uradno končal misijo, večjo od enega leta nazaj, ima koren TON zdaj ni bil zapuščen, saj je dobro všeč misija lansiranja ponudbe povzročila prednost ciljnih spinoffov.

V času pisanja je ruska skupnost TON skoraj 768,24 naročnikov na njegovem zakonitem kanalu Telegram, medtem ko svetovna skupnost Toncoin šteje približno 50,000 sledilci.

Povezano:

Svetovna šahovska zveza je prva globalna športna povezava s svojim nejavnim trgom NFT

Telegram-verified payments bot to accept Toncoin cryptocurrency
Toncoin 23-dan grafikon sledi. Vir: CoinGecko

Sredi najsodobnejših novic je sledi Toncoina šteje za glavno rast, ki je presegla 23% v zadnjem 23 ur in trgovanje po $2.91 v času pisanja, v skladu s podatki iz CoinGecko. Najvišja vrednost žetona je postala 4,5 $, zabeležena novembra . Žeton je uvrščen med največje kripto borze na sferi, v povezavi z OKEx, FTX in EXMO.

78376

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments