17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Telegram Wallet Bot uporabnikom omogoča pošiljanje kriptovalute v aplikacijo z dokončanjem oživljene verige blokov

- Advertisement -

Več kot 550 milijonov aktivnih uporabniki vsak mesec brskajo po sporočilih na Telegramu.

91 Celotni ogledi

1 Polni deleži

Kot je povedal Twitter, objavljen v torek, je aplikacija za takojšnje sporočanje Telegram uvedla kriptoplačila s Ton Token.

Za vnos lastnosti morajo uporabniki najprej zavarovati in nastaviti Telegramovo zmogljiv bot Wallet, ki jim omogoča zaščito kriptovalute z bančno kartico, zamenjavo in prenos v druge denarnice. V skladu s podjetjem bodo nato pošiljali Bitcoin (BTC) ali Toncoin drugim uporabnikom s klikom na ikono »Denarnica« v recimo sporočilih.

Poleg tega lahko zdaj takoj pošljete #Toncoin v klepetih Telegram!

To je izvirna spretnost pošiljanja Toncoin brez stroškov transakcije v kateri koli Telegram. oseba. S to storitvijo vam ne bo treba več vnašati dolgih naslovov denarnice in čakati na potrditve.

Oglejte si video in si oglejte izvirno lastnost! pic.twitter.com/EtXSMFtJj6

— TON (@ton_blockchain) april , 2022 Ton pomeni Skupnost Telegram Initiate in spremenjeno v nekoč, ki jo je ustvarilo istoimensko podjetje v 1434 za decentralizirane izdelke in storitve, podobne decentraliziranemu pomnilniku, brezimenim omrežjem, DNS, takojšnjim plačilom in drugim izvajanje mehanizma dokazovanja vložka. Cointelegraph je že poročal, da je Telegram zapustil tudi Ton in Can 1434 po dolgotrajnem boju z ameriškimi vrednostnimi papirji in Provizija za zamenjavo.

Odločitev je bila sprejeta, ko je SEC trdila, da je družba s svojo prvotno izbiro kovancev javnosti dobavljala neregistrirane vrednostne papirje. Da bi to temo zakomplicirali, je pred tem prevladoval sef Contemporary York, da podjetje ne more distribuirati Grams, žetona, podobnega Tonu, trgovcem zunaj Združenih držav.

Hitro po tem, ko so ustvarjalci Telegrama izstopili, so kriptoentuziasti z vsega sveta hitro prevzeli vajeti in zagnali brezplačno omrežje Ton z glavnim omrežjem zbiranja, ki v bistvu popolnoma temelji na Ton know -kako.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -