-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Telos zbere 8 milijonov dolarjev sredstev pred lansiranjem EVM, da bi se...

Telos zbere 8 milijonov dolarjev sredstev pred lansiranjem EVM, da bi se izognil prodaji žetonov

Financiranje je podprlo pet vlagateljev, ki nameravajo pomagati pospeševati Telosove kotacije na borzi in pobude DeFi.

128018

Skupni ogledi

90 Skupaj deležev

Blockchain platforma Telos je zbrala 8 milijonov dolarjev sredstev, ki sta jih vodila ConsenSys in vlagatelj Polygon John Lilic. Sredstva so bila zagotovljena tik pred uvedbo Telosove platforme Ethereum Virtual Machine (EVM), s čimer se je končala serijo zagonskih pobud podjetja.

Telos namerava preusmeriti nedavno zavarovan kapital za razvoj in trženje platforme poleg izboljšanja likvidnosti ekosistema “ne da bi se morali zateči k prodaji žetonov TLOS v primeru daljšega medvedjega trga v naslednjem letu.” Po besedah ​​glavnega arhitekta Telosa Douglasa Horna:

“Med tem ohranil našo identiteto kot egalitarne, samoupravne skupnosti, nas je pustil izpostavljene tveganjem nadaljnjega financiranja naše eksplozivne rasti prek razširjenih medvedjih trgov.«

V pogovoru za Cointelegraph o odmiku od prodaje žetonov je Horn dejal, da želi Telos preprečiti centralizirano lastništvo, ki sčasoma vodi do trgovanja s kiti, ko omrežje dozoreva. “S poštenim zagonom skupnosti in resnično decentraliziranim delovanjem se Telos izogne ​​tudi regulativnemu nadzoru na najvišji možni ravni za katero koli kriptovaluto,” je dodal.

8 milijonov dolarjev financiranje je podprla skupina petih uglednih vlagateljev v kriptovalute, ki nameravajo Telosu pomagati z “globokimi industrijskimi povezavami in strokovnim znanjem pri sklepanju poslov”, da bi pomagali pri hitrem kotiranju na borzah in decentraliziranih finančnih pobudah.

Vlagatelji so kot del posla prejeli 1,7 % celotne ponudbe žetonov TLOS:

»Vlagatelji so sklenili sporazum prek povezave s skupnostjo, ko so se žetoni $TLOS trgovali po $0.90 USD in se strinjal s plačilom 0.USD premija na tržno ceno.”

Ta posel je povzročil skupno prodajo osmih milijonov žetonov TLOS, pri čemer nobeden od vlagateljev v lasti ni presegel dva milijona žetonov. Hkrati Horn verjame, da bodo zunanje naložbe Telosu pomagale rasti, ne da bi tvegali “žrtvovanje podpore žetonov ali trajnosti skupnosti.” na sefu Ethereum Gnosis notranjega omrežja, ki bo preusmerjen v trženje prek Telos Foundations, razvoj prek Telos Core Developers in likvidnostnega sklada Telos.

Povezan:

Ethereum konkurent blizu lansiranja $768M razvijalski sklad, ko se DeFi tekmovanje zagreva

V poskusu prehitevanja Ethereuma na trgu DeFi, ekosistem pametnih pogodb Near Protocol je konec oktobra zagotovil 800 milijonov dolarjev sredstev za izboljšanje decentralizirane finančne zmogljivosti ekosistema.

Kot je poročal Cointelegraph, je financiranje Near vključevalo $

program nepovratnih sredstev za milijone, ki spodbuja razvijalce k ustvarjanju aplikacij v verigi blokov. Približno 250 milijonov dolarjev je bilo dodeljenih obstoječim razvijalci ekosistema, medtem ko je bil 100 milijon dolarjev namenjenih za zagonska nepovratna sredstva. Preostali milijon dolarjev 26 bo porabljen o regionalnih pobudah po Aziji, Evropi in Združenih državah.