3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Terra bo zažgala LUNA v vrednosti 4,5 milijarde dolarjev iz skupnega bazena

Terra bo zažgala LUNA v vrednosti 4,5 milijarde dolarjev iz skupnega bazena

terra

Terra, projekt algoritemskega stabilnega kovanca , bo zažgal 4,5 milijarde dolarjev terra (LUNA), svoj domači žeton, iz svojega skupnega bazena. Odločitev je bila sprejeta s pomočjo sistema upravljanja verige in v skladu s predlogi 10 in 11, bo LUNA zažgana in zamenjana za domači stabilni coin verige, UST. Pričakuje se, da bo ta opeklina dvignila ceno LUNE, vsaj na dolgi rok.

Terra začne goreti LUNA

Terra, algoritemski projekt stabilnih coinov, ki podpira pametne pogodbe, je sprejel par predlogov za sežiganje 4,5 milijarde dolarjev vredne terre (LUNA), njenega izvornega žetona, iz skupnostni bazeni. Opekline se bodo pojavile pri vsakem 800 proizvedenem bloku, njegov namen pa je prilagoditi strukturo valuta za novo nadgradnjo Columbus 5, ki je spremenila način izdelave UST.

UST, pridobljen iz sežiganja, bo prerazporejen v skupnost, pri čemer je upravljanje odgovorno za odločanje, kaj naj opraviti s temi sredstvi. Prva transakcija zamenjave je bila že izvedena v začetku tega tedna. Ko bo celotna zaloga pogorela, bo prišlo še eno obdobje, v katerem se bo skupnost lahko odločila, koliko tega bo uporabljeno za zagon ozona, decentraliziranega zavarovalnega protokola na vrhu Terre.

Ekonomija poenostavljena

Glede na tweet iz uradnega računa Terra, izvedbe odobrenih predlogov predstavljajo eno največjega — če ne največjega — opeklin večjega premoženja prvega sloja v zgodovini trga kriptovalut. To bi lahko dolgoročno povzročilo dvig cene LUNA, ker bo kovanec postal bolj redek. Do Kwon, izvršni direktor podjetja Terraform Labs, je glede te opekline izjavil:

Opeklina bo poenostavila pripoved o Luni ekonomije, povečati nagrade za vlaganje in pustiti skupnost dobro financirano s 10 milijonov lun.

Kwon je tudi opozoril, da po spremembah, ki so se zgodile z uporabo Columbusa 5 nadgradnjo, “vse provizije za zamenjavo stabilnih kovancev v verigi so usmerjene v nabor nagrad Oracle za validatorje in verjamemo, da bo to ohranilo donosnost nagrad za vlaganje Luna.”

Terra je bila tarča družbe Terra. regulativni nadzor. Kwon je prejel sodni poziv SEC, ko je odpotoval v ZDA, da bi se predstavil na Messarijevi Mainnet konferenci. Sodni poziv je bil povezan z enim od domačih protokolov, zgrajenih na vrhu Terre, imenovanim Mirror, ki uporabnikom omogoča trgovanje z žetoni, ki so derivati, vezani na ceno nekaterih delnic. Kwon je prejšnji mesec tožil SEC zaradi načina ravnanja in vročitve sodnega poziva.

Kaj menite o Terrinem najnovejšem skupnem bazenu? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

Zasluge za slikeHong Kong Company Onedegree to Offer Insurance for Cryptocurrencies: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments