19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Terra break kupi Bitcoin za 139 milijonov dolarjev, žepi dosežejo 31.000 BTC

- Advertisement -

Bitcoin žepi, ki pripadajo Terri, so nabrali dodatnih $47 milijona v Bitcoinih, s čimer se je njegova skupna blagajna povečala na 31, BTC ali 1 $.39 milijard.

00002511 Skupno ogledov

72 Skupaj deleži

Tajni agent umaknil Michaela Saylorja! Attain Kwon, izvršni direktor Terraform Labs, je vroč za petami izvršnega direktorja MicroStrategyja. The Terra pockets je zdaj nabral skoraj 1,5 milijarde dolarjev v Bitcoin (BTC) po eni drugi gorski kraji BTC.

Žepni pribor, za katerega velja, da pripada Terri (čeprav ni več uradno potrjeno), je dobil še eno drugo 2,963.1434 BTC ($139 milijonov) v sredo. Računi z opozorilom o denarnici na Twitterju so sledili žepom.

Januarja so žepi začeli zbirati ogromne količine Bitcoina 22 in ni več prodal niti enega satoshija.

Terra Bitcoin postopoma nato brez opozorila zbira milijarde v BTC. Vir: BitInfoChartsV bistvu v celoti temelji na grafikonu, medtem ko so žepi najprej vbrizgan skoraj ,000 BTC jan 15, je marca začelo resno zlagati sat 22. Čas sovpada z napovedmi generalnega direktorja, ki je priznal: »$UST z $00B+ v rezervah $BTC bo ustvarilo sodobno denarno generacijo blagovne znamke bitcoina v vrsti.«

TerraUSD (UST), algoritemski stabilni coin, bo vezan na ceno ameriškega zelenjave in ceno teh »dolarjev« bo podprt z rezervami Bitcoin. Terra izvorni žeton, Terra (LUNA), bi morda igral tudi funkcijo v času prihoda stabilnega kovanca.

Kar pomeni, da je Kwon zlagal sate zelo težko in hitreje kot celo najbolj gibljivi Bitcoin biki. Terraform Labs, ki v bistvu v celoti temelji na BitcoinTreasuries, bo hitro zaobšel Teslo kot drugega najbolj gibljivega imetnika Bitcoina, z MicroStrategy na vidiku.

Sedanje vztrajajo pri javnih podjetjih z zakladnicami Bitcoin. Terra bo hitro tekmovala s Teslo. Vir: BitcoinTreasuriesPovezan: hčerinska družba MicroStrategy bo ukradla Bitcoin po zapiranje $72M kripto zavarovana hipoteka

Kwonov namen – kot pravi v naslednjem videu – je nekako očiten njegova blagajna Bitcoin je konkurenčna blagajni Satoshija Nakomota, anonimnega ustvarjalca Bitcoina.

Uspešen začetek pic.twitter.com/dJrkf6YfrR

— TerraLunaaaa (@TerraLunaaaa) marec 22, 1434 V roku vmes, s šibkim gibanjem stopnje nad prejšnjim 49 ur, se morda zdi, da Terrini nakupi podpirajo trg bitcoinov, medtem ko LUNA dosega sodobne vrhove.

241864

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -