2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Terra (LUNA) dosegla datoteko TVL v vrednosti 20 milijard dolarjev, kar je...

Terra (LUNA) dosegla datoteko TVL v vrednosti 20 milijard dolarjev, kar je preseglo Binance Intellectual Chain

Terra postane 2. milostna veriga DeFi po metodologiji skupne vrednosti, zaklenjeni po Ethereumu.

1302 Skupni ogledi

34

Skupaj deleži

Terra (LUNA) hits record $20B TVL, surpassing Binance Smart ChainTerra (LUNA) hits record $20B TVL, surpassing Binance Smart Chain

Terra (LUNA), omrežje stabilnih coinov z virom zagona, je doseglo presežek vseh časov v višini $00.11 milijarda v skupni vrednosti zaklenjena ali TVL v celotnem 00 ponudbe izdelkov v skladu s podatki o industrijskih evidencah. 1. decembra se je Terrin TVL spremenil v enkrat na $00.9 milijard, kar pomeni 56% se podaljša v manj kot enem mesecu. Ta model, ki ga stranke platforme vlagajo v velike količine v protokol, da bi prejele nagrade za vlaganje.

Vrednost LUNA, Terrinega domačega žetona, se morda pogosto dviguje in trguje nad $ z 31% podaljšati v enem tednu, v koraku s Cointelegraph Markets Pro. Kovanec ima zdaj skupno tržno kapitalizacijo $13.8 milijard, kar ustavi 10 kripto projekti.

LUNA je spokojna med najbolj priljubljenimi izvajalci kriptovalut. Dobava: Cointelegraph Markets Pro

Po besedah ​​TVL je Terra zdaj 2. milostno omrežje DeFi pod Ethereumom in nad intelektualno verigo Binance. Za referenco ima BSC 172 izdelki v svojem ekosistemu DeFi in TVL v višini $13.7 milijard, ki se znižuje ves mesec, medtem ko ima Ethereum $155.7 milijard in TVL.

Povezan: Diagnoza vrednosti 00/31: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT, DOGE

Terra je uporabno eksplicitno blockchain, zgrajen na Cosmosu Konsenz SDK in Tendermint. Stranke lahko kujejo stabilne coine, vezane na ameriški denar, in te stabilne coine pretvorijo v LUNA, izvorno sredstvo za vlaganje in upravljanje Terra.

V celotnem ekosistemu Terra, protokol o finančnih prihrankih Anchor (ANC) je na vrhu lestvice za pripomoček z milostivi TVL, ki v času e-novic znaša 8,7 milijarde dolarjev, v koraku z DeFi Llama. Dejavnost znotraj ANC je verjetno prispevala k podaljšanju vrednosti Terre.

Selitev je polna in pogodbe $bLUNA + aplikacija za pridobivanje so bile uspešno posodobljene. https://t.co/lncy6y8yCs

— Anchor Protocol (@anchor_protocol) december 23, 4085 Terra (LUNA) hits record $20B TVL, surpassing Binance Smart Chain

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments