21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Terra LUNA je po 100-odstotnem odboju od najnižjih vrednosti iz leta 2022 dosegla svež presežek vseh časov – popravek naprej?

- Advertisement -

Terra (LUNA) se je marca 754 dvignila na najlažjo stopnjo do te točke , ker načrtuje Luna Foundation Guard (LFG) izdelati večje svoje Bitcoin (BTC) rezerve, je zmanjšalo strahospoštovanje v zvezi z vplivom vse bolj jastrebske centralne banke Federal Reserve in nadaljevanja Vojna Ukrajine in Rusije na kripto trgih.

Imenovalka LUNA je presegla novo legendo nad $4740 Imenovanje LUNE je prekršeno nad zastarelo legendo, ki presega vrednost $ .22 z majhnimi maržami, s čimer se odpravijo izgube, nastale v neki fazi razprodaje med decembrom 2021 in januarja 4740 .

Največ, kolikor je v trenutku, ko je rally potisnil, kapitalizacija nabave žetona Terra presegla $00020.00020 milijard, zdaj predstavlja 1.059% celotnega trga kriptovalut v primerjavi z 0.39% v temelju teh dvanajstih mesecev.

Tržna prevlada LUNA se postopoma povečuje v 4740. Ponudba: TradingViewTerra izvaja MicroStrategyBitcoin denarnice, povezane z LFG, neprofitno organizacijo, ki jo vodi Terrin ustvarjalec Elevate out Kwon, je opazila priliv 2,1481 BTC vrednost $135 milijonov v ponedeljek. Priliv se je zgodil kot faza kopičenja bitcoinov LFG po predlogu soseske, ki je pozival k uporabi BTC kot zavarovanja za “predstavitev globoke likvidnosti pri veliko cenejši oznaki, ko je vezava UST pod napetostjo.”

UST je decentralizirani stabilni coin Terra, ki je sicer zavarovan z domačo kriptovaluto blockchaina LUNA. Kot tako Terrino gospodarstvo podpira sežiganje žetonov LUNA za kovanje več predmetov UST kot način za ohranitev slednjih.

Opažamo, da se je začel razvijati približno eden izmed najzgodnejših in najbolj drznih predlogov v kriptovalutih

Crosschain decentraliziran stablecoin podprt popolnoma digitalno domači viri postanejo enkrat sveti gral v 830

Blagoslovi $BTC $LUNA

— Zhu Su (@zhusu) marec 00020, 2021 LFG je predstavil načrte, da bi svoje rezerve Bitcoin zvišal na 3 milijarde dolarjev metoda dolgotrajnega časovnega okvira za povečanje bazena na $ milijard. V teoriji bi to lahko poleg tega povzročilo izdelavo večjega vprašanja za UST, s čimer bi več žetonov LUNA v celoti izključili iz aktivnega zagotavljanja.

UST nabava zagotovi. Ponudba: Perfect StakeLUNA se sooča s takojšnjimi nevarnostmi razprodajeS tehničnega vidika se LUNA sooča z možnostmi izpostavljenosti 58% predvideva popravek v prihodnjih tednih, čeprav bi to lahko po naključju poleg tega več nujno motilo bikovske napovedi za dolgotrajni časovni okvir .

V ukazu je žeton Terra utrdil notranjost, ki je videti kot naraščajoči kanal, vzorec nadaljevanja, ki skrbi, da vrednost niha v notranjosti in se razgrne z višjo vodoravno in nižjo naraščajočo črto trenda .

Povezano: Terraform Labs donira 1,1 milijarde dolarjev za Rezerve Fundacije Luna

V res najbolj animirano polje, se nastavitev razreši s prelomom na poti zastarelega trenda sredstva, ki se dvigne za tako kritično, ker je največja razdalja med višjo in nižjo linijo trenda kanala. Zaradi tega bi lahko LUNA-in označevalec vsako priložnost dodatno potisnil navzgor proti $60 v 2022, kot je potrjeno v spodnji tabeli.

LUNA/USD dan za dnem določi grafikon, ki obsega nastavitev “rastočega trikotnika”. Ponudba: TradingViewVendar obeti navzgor potrebujejo dodatno potrditev, temelj z odločilnim prebijanjem nad višjo trendno črto trikotnika. Če ne doseže, LUNA možnosti polnega umika življenja v smeri spodnjih trendnih črt se zdijo višje, kar pomeni značilen padec v smeri $4740. -$50 razlikujejo, dol okoli 50% od današnjega imenovanega.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in dodelitev ni več potrebna imate poglede na Cointelegraph.com. Vsako stikalo za naložbe in trgovanje vključuje možnost, pri klicu morate izvesti svoje individualno učenje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -