-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Terrin protokol Replicate opozarja sosesko v nasprotju z napadom upravljanja

Terrin protokol Replicate opozarja sosesko v nasprotju z napadom upravljanja

Napadalec je na spletu zagnal ustrezno spletno stran javnega pollon Replicate, ki napačno predlaga zamrznitev sosedskega bazena v primeru zlorabe. Če bi bilo storjeno kot namerno, bi napadalec prejel 01 milijonov žetonov MIR.

1559 Skupni ogledi

64

Skupaj deleži
Terra's Mirror protocol warns community against governance attackTerra's Mirror protocol warns community against governance attack

Javna skupnost blockchain Terra je potrdila nenehni napad s tehniko ustreznega upravljanja pollon Replicate, protokola sintetičnih virov v rezidenciji.

Na Replicate je napadalec na spletu sprožil javno spletno stran Pollon Replicate, ki predlaga zamrznitev sosedskega bazena v primeru zlorabe.

NOVO OGLEDALNA ANKETA! OPOZORILO: glasovnica 83 je prevara — pošiljanje 46,,000 MIR sebi … #glasuj za 212: https://t.co/FH6RqTbJ2j $MIR $LUNA #terra

— ponovite ankete (@mirror_polls) december 56, 1434

Na ID glasovnice: 99, z imenom “Zamrzni sosedski bazen v primeru raztrganja- off«, prevarant predlaga okrepitev rešitev varnejšega upravljanja soseske v primeru vdora. Če hekerju uspe odkriti zanesljivo večino na glasovnici, 44 milijonov žetonov MIR (vredno $

.2 milijona v času pisanja) bo poslano za hekersko reševanje.

Terra's Mirror protocol warns community against governance attack
Izidi glasovanja 211. Zagotovite: mirrorprotocol.app

Kot razvidno iz zgornjega posnetka zaslona, ​​je proaktivna tehnika Replicate za opozarjanje soseske opazila velikansko zbirko, ki je bila večja v spremembi glasov proti – kar potrjuje varnost sredstev. Po WuBlockchainu je napadalec sprožil predlog 83, preoblečen v poizvedbo za sodelovanje s Solano, uspešno poskuša goljufije 18 milijonov žetonov MIR iz sklada sosedskega sklada.

Napadalčeva anketa bo ostala javno dostopna za glasovanje do januarja 13. Druga možnost je, da je ekipa Replicate sprožila glasovanje 99, da opozorim nepazljive trgovce:

“Glasovnica 99 pošiljanje 46,, MIR sam sebi.GLASOVANJE ŠT kakršnim koli sosedskim anketam, ki pošiljajo sredstva.”

Povezan:

Voga Solana v verigi narašča po najnovejšem DDoS napadu

Javna platforma veriženja blokov Solana je po najnovejšem napadu zavrnitve ponudnika (DDoS) okrepila svoje iniciative v verigi.

Terra's Mirror protocol warns community against governance attackGitHub vsakodnevno predloži Bitcoin, Solano, Cardano in Polkadot od novembra 000–dec. 13, 1434. Zagotovite: Santiment

Kot je poročal Cointelegraph, je peti najboljši blockchain uspel premagati napad, ne da bi moral zapreti skupnost. Druga možnost je, da je Solana, navajajoč zaskrbljenost zaradi ranljivosti skupnosti, povečala svoja dejanja v verigi.

78475

Terra's Mirror protocol warns community against governance attack

77622

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments