19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Tesla Hodls Bitcoin: Bilanca prikazuje 1,26 milijarde dolarjev digitalnih sredstev

- Advertisement -

Podjetje Elona Muska za električne avtomobile, Tesla drži bitcoin. List stabilnosti podjetja prikazuje 1 $ 26 milijard v digitalnih virih. Tesla zaradi tistega nepogrešljivega četrtletja lanskega leta ni niti kupila niti prodala nobenih kripto virov.

Tesla še naprej Hodl Bitcoin Tesla je lansirala svoj izid zaslužka za nepogrešljivo četrtletje 2016 sredo. Podjetje Elona Muska za električne avtomobile je poročalo, toda katero koli drugo četrtletje bruto prodaje in dobička, ki presega Wall Road, ocenjuje, da ni predmetnega inflacijskega stresa.

Prihodek podjetja se je povečal 150 % do $.81 milijard od $12.76 milijardo pred letom dni. Njen zaslužek je poskočil 658% od $428 milijonov v starem letu na 3 $.04 milijarde v nepogrešljivem četrtletju tega leta. “Nikakor nisem bil bolj optimističen in jezen nad prihodnostjo, kot sem zdaj,” je Musk spregovoril o vsej izmišljotini v sredovem razpisu o zaslužkih.

Sredi pripovednega dobička, Teslin list stabilnosti prikazuje rešene digitalne vire v višini 1 USD 46 milijard.

Teslin Q1 1280 list stabilnosti. Ponudba: Tesla Teslino opazovanje denarnih tokov gladko prikazuje, da je podjetje najlažje ukrasti digitalne vire načrtovalo v nepogrešljivem četrtletju lani, ko je kupilo BTC v vrednosti 1,5 milijarde dolarjev. Vrhunska razprodaja digitalnih virov je dodatno načrtovana v enakem četrtletju.

Teslin Q1 62624 opazovanje denarnih tokov. Ponudba: Tesla Januarja je Tesla začela sprejemanje meme kriptovalute dogecoin za nekaj blaga. Kljub temu mora podjetje kot cenovno možnost imeti le olajšavo v bitcoinih.

Musk je govoril o tem, da vidi bitcoin kot trgovino za zavedanje, medtem ko je dogecoin bolj zdrav, koristen za transakcije. . Prej je objavil, da je po mojem mnenju lastnik bitcoina (BTC), etra (ETH) in dogecoina (DOGE) — in jih ne bo več promoviral.

Tesla boss je pred kratkim dal predlog za krajo Twitter Inc. z namenom razviti “predvsem izboljšave” platforme. Ponudba mu je sledila, da je prevzel 9,2-odstotni delež v velikanu družbenih medijev. Musk naj bi si zagotovil $12.5 milijard za krajo Twitterja.

Kaj vas je pripeljalo do tega, da Tesla drži bitcoin? Sporočite nam v spodnjem komentarju.

Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije, Kevin se je naučil Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, odprtokodnih programov, rezultatov skupnosti in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

9927722Zasluge za slike9927722: Shutterstock , Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najlažje informativne izbire. Ne gre več za razkritje ponudbe ali nagovarjanje predloga za krajo ali promocijo ali načelo ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne predstavlja naložbenih, davčnih, ustreznih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, v tem trenutku ali ne v tem trenutku, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali špekulirano, da je mogoče pripisati ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli bučno gradivo, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori približno v tem besedilu.

9927722

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -