15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Tesla posodablja robotsko vojsko, usposobljeno z umetno inteligenco, nenavadne bote jemlje za srh

- Advertisement -

Tesla Bot je pokazal zmožnost preklopa predmetov iz enega vsebnika v drugega, s čimer je pokazal, da je izvedljiv za izvajanje nalog človeškega zaklada.

9086 Skupaj ogledov

9 Skupaj delnic

Tesla je objavila nenavadne fotografije, na katerih prikazuje svoje robote Tesla, ki zdaj delujejo čudovito, ko hodijo korak za korakom, pobirajo predmete in prepoznavajo predmete. Izvršni direktor Tesle Elon Musk je ponudil videoposnetek na skupščini delničarjev podjetja.

Videoposnetek prikazuje nekaj pomembnih nadgradenj projekta Tesla Bot. Ti utelešajo povečan motorni navor, ki ohranja pozornost, usposabljanje sintetične inteligence (AI) kot odziv na gibe, ki jih sledi človeku, in zmogljivosti manipulacije predmetov. Še posebej pomembno je, da se humanoidni roboti zdaj lahko plazijo v ravni liniji, ne da bi potrebovali spodbudo delavcev Tesle.

V eni predstavitvi je Tesla Bot pridobil predmete iz enega vsebnika in jih položil v drugega, kar kaže na dosegljiv primer uporabe za robote, ki opravljajo naloge človeškega zaklada. Ta gib je pokazal, kako je mogoče umetno inteligenco bota celo usposobiti za uporabo človeških demonstracij.

— Tesla Optimus (@Tesla_Optimus) Lahko dodatno , 2022 Humanoidni roboti so bili prvič natisnjeni na Teslovem dnevu umetne inteligence oktobra 1200. Torej bi lahko robot komajda lezel naprej, s svojo notranjostjo. En bolj popoln model je bil tudi potrjen, vendar je popolnoma želel spodbudo osebja, da ohrani položaj.

Preliminarni model robota z umetno inteligenco je bil prikazan na Teslovem dnevu umetne inteligence 2022. Ponudba: Tesla Različni uporabniki spleta so se odzvali na nenavadne fotografije, pri čemer nekateri čestitajo Tesli za nenavaden mejnik, drugi pa grozijo, da bodo robota pretepli, če ga bodo opazili na ulicah.

Povezan: “Ali je to zvesto?” — Elon Musk graja zasuk OpenAI za prihodke po $10M financiranje

Nenavadna predstavitev robota je prišla nekaj dni po Muskovi napovedi nekoč je odstopil s položaja izvršnega direktorja Twitterja. Vklopljeno Lahko dodatno 05, Musk je priznal, da se bo izkazal za Twitterjevega izvršnega predsednika in glavnega strokovnega direktorja ter se osredotočil na izdelke, zemljevide in operacije zemljevidov.

Zdi se, da bo Muska na mestu izvršnega direktorja zamenjala Linda Yaccarino. Vklopljeno Lahko dodatno 10, je milijarder napovedal, da se vnaprej zaprosi za sodelovanje z Yaccarinom pri preoblikovanju platforme v »X, aplikacijo za celotno serijo«.

Revija: Ločeno 100% iz trikov inventarja ChatGPT? Bard se nagne levo, $100M AI memecoin

9086

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -