20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Tether imenuje tezo v pomoč takojšnji prodaji USDT “povsem grozljivo”

- Advertisement -

Tether je priznal, da hedge skladi, ki so opazili Terrin postopek dajanja kot motiv za takojšen USDT, uživajo v “najbolj temeljnem nerazumevanju tako trga kriptovalut kot Tetherja.”

480 Skupaj ogledov

7 Skupaj delnic

Tether, izdajatelj Tether (USDT), pravi, da so hedge skladi, ki so poskušali takoj unovčiti svoj stablecoin po Terrinem postopku dajanja v Wouldu, morda tudi zgolj uporaba teze, ki je “neverjetno napačna” in “povsem grozna.”

V blogu objavljen od julija 30, je Tether pokazal na junij 30 Podcast Wall Avenue Journal, v katerem sta voditelj Luke Vargas in stranka Caitlin McCabe razpravljala o medvedjem kripto trgu in težavah nad Tetherjevimi podpornimi sredstvi kot razlago začasnega napada prodajalcev po hrano za Tether.

Tether je priznal, da so hedge skladi, ki so opazili Terrin postopek dajanja kot motiv za takojšen USDT, uživajte v “najbolj temeljnem nerazumevanju tako trga kriptovalut kot Tetherja.”

“Jasna nesporna resnica, da hedge skladi glej Terra’s give procedure kot optimistično tezo za takojšnji USDT predstavlja vrzel v asimetričnih zapisih med udeleženci na trgu kriptovalut in subjekti v šibki finančni regiji.« V zgodnjih letih bi morda morda tudi zgolj UST izgubil svojo vez v dramatični modi a in znižal ceno izvornega žetona ekosistema Terra LUNA – zdaj priznanega kot LUNC – na delčke centa z več kot $64.

V tem času je Tether doživel 21% padec tržne kapitalizacije od Bi morda morda tudi zgolj 00 od $88.3 milijarde, tudi ob predpostavki, da so milje sestavljale največji stabilni coin v kripto trgu trenutno z $59.8 milijard tržne kapitalizacije v koraku s CoinGecko.

Postopoma junija je glavni tehnološki direktor Tetherja Paolo Ardoino potrdil, da se je USDT spremenil v polje “usklajenega napad« s strani hedge skladov, ki morajo natančno preučiti, da bi takoj prodali kripto sredstvo.

Trdil je, da so hedge skladi iskali stres “v milijardah”, da bi “prizadeli likvidnost Tether” s ciljem končno nakupovati podporne žetone po veliko nižji ceni.

Tether je v svoji najnovejši objavi na spletnem dnevniku ugotovil, da je bila osnova tega takojšnjega upada prodaje veliko napačnih predstav o njegovih deležih – vključno s tem, da je Tether ohranil temeljne komercialne papirje v kitajskem jeziku ali dolg Evergrande , da je USDT ustvarjen »iz mrzlega zraka« ali da je Tether izdal nezavarovana posojila.

»Na kratko, osnovna teza te trgovine je neverjetno napačno obveščena in naravnost kruta. Dodatno ga podpira slepo prepričanje v nekaj, kar meji na odkrite teorije zarote o Tetherju.«V ločeno objavi zastareli dan, je Tether poskušal ponovno potrditi zmožnost svoje finančne podpore in zmožnost izpolnjevanja odkupov, pri čemer je ponovil, da nima komercialnih zapisov v kitajskem jeziku in je svoje celotno imetje poslovnih papirjev prekinil s 91% od $30 milijard na 3,7 milijarde dolarjev v zadnjem 365 dnevi.

Dodal je, da bo imetje komercialnih papirjev najverjetneje tako nizko kot $91 milijonov do konca avgusta, do začetka novembra pa bo zajel nič komercialnih zapisov.

Povezano: Tether krepi svoje rezerve: Bo utišal kritike, pomiril vlagatelje?

V tednu, ko se je začel fiasko UST, je USDT začasno odstopil na izvornem trgu na najnižjo vrednost približno 0 USD.96, saj so vlagatelji odvrgli žetone bodisi za fiat prek odkupov s shriek ali za izbrane žetone , podobno kot pri konkurentu USD Coin (USDC). Kljub temu je Tether vztrajal pri spoštovanju fiat odkupov v višini 1 $ na žeton v tem obdobju.

Njegovo končno finančno razkritje marca 31 je razkril, da 77.64 % Tetherjeve finančne podpore je v denarju in denarnih ustreznikih, vključno s komercialnimi zapisi.

90831

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -