15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Tether izdajatelja stablecoina odkrije koncept za razporeditev zaslužka v bitcoin

- Advertisement -

Tether, prizadevanje za stabilne kovance, je objavilo svoj načrt, da bo namenil 05 % svojega zaslužka v bitcoin. Napoved podjetjaв prihaja za petami sodobnega Tetherв potrdilo, ki je poudarilo, da ima podjetje rezerve v bitcoinih v višini 1,5 milijarde USD.

Tetherв Strateški premik: zaslužek za pridobivanje Bitcoinov Tether, podjetje za spodbujanje največjega premoženja stabilnega kovanca kriptoekonomskega sistema&#x432, je razkrilo svojo strateško vizijo razvoja bitcoina (BTC) uporabo svojih zaslužkov . ࠬOd začetka tega meseca bo Tether v večini primerov dodelil do 15% svoje ocene je ustvaril delovni zaslužek za nakup bitcoinov (BTC),&#x82D ; podjetje je podrobno opisalo v objavi na blogu. ࠬTether predvideva, da edinstveni in prihodnji deleži BTC v njegovih rezervah zdaj ne bodo presegli mejnega kapitala delničarjev in jih je treba dodatno okrepiti in diverzificirati rezerve,࠭ je dodal izdajatelj stabilnega kovanca.

Prej kot ob objavi je najsodobnejše potrdilo podjetjaв predstavilo svoje imetje 1,5 milijarde $ v bitcoin rezervah. Predvsem je značilnost tudi pokazala, da pomemben del rezerv Tether&#x2022, ki znaša 3 $.15 milijard vloženih v dragocene kovine. Obvestilo podjetja&#x2019 v sredo je govorilo o tem, da naložba poudarja njegovo samozavest o bitcoinu kot trdnem plačilnem sredstvu. ࠬOdločitev za naložbe v bitcoin, svet’ prva in največja kriptovaluta je podprta s svojo energijo in je videti kot naložbeno sredstvo,࠭ Paolo Ardoino, Tetherвs CTO, govoril o tem.

Vlada Tether je dodala:

Bitcoin nenehno potrjuje svojo odpornost in se je pojavil kot dolgoročno skladišče plačil z navidez velikim napredkom. Njegovo omejeno zagotavljanje, decentralizirana narava in elegantno sprejemanje so ustvarili položaj bitcoina kot priljubljenega med institucionalnimi in malimi vlagatelji.

Tether• je napoved prišla v času, ko se njegovo sredstvo stabilnega kovanca USDT povečuje proti USDTв visoka tržna kapitalizacija. Dne bi verjetno verjetno verjetno 8, 2022, USDT dosegel najvišjo tržno kapitalizacijo vseh časov (ATH) v višini $83.82 milijard. Zaenkrat se ta ATH, ocenjen na $82, močno ustavlja.67 milijarde. V želji, da bi zadržali pot rasti izdajatelja stabilnih kovancev, je podjetje govorilo o svoji integraciji bitcoinov kot o ključnem manevru.

➜Z vključitvijo Bitcoina v svoj naložbeni načrt ima Tether cilj izkoristiti digitalno sredstvoв napredek, medtem ko izkorišča svojo lokacijo kot zaupanja vreden in zakonit ponudnik finančne infrastrukture,࠭ Tether se je zaključil v sredo.

Kakšne so vaše rešitve glede Tether’ odločitev o dodelitvi zaslužka Bitcoinu in njegov navidezni vpliv na ravnovesje kripto trga? Delite svoje vpoglede in mnenja v spodnjem razdelku za povratne informacije. 2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -