17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Tether načrtuje 15 % svojih zaslužkov v Bitcoin v Switch of Self assurance

- Advertisement -

Zagotovi: Pexels

Tether, največji izdajatelj stabilnih kovancev na tem področju glede na tržno kapitalizacijo, je omenil, da namerava špekulirati o 15 odstotkih svoj dohodek spravi v bitcoin, da začini svoje rezerve.

Tether je omenil, da pričakuje, da bo prenos “izboljšal in diverzificiral” svoje rezerve njegovega stabilnega kovanca, vezanega na 1 USD, v trditev objavljena v sredo.

»Naše financiranje v bitcoinih je ni več najbolj priročna formulacija za krepitev učinkovitosti našega portfelja, vendar je to milje tudi formulacija, s katero se uskladimo s transformativnim strokovnim znanjem, ki ima sposobnost preoblikovanja formulacije, v kateri imamo navade v industriji in živimo svoja življenja,« je omenil Paolo Adoino, glavni strokovnjak za Tether uradnik.

Tether je omenil, da vlaganje v bitcoin “poudarja zaupanje podjetja v trg kriptovalut.”

Bitcoin je dosegel prekomerno vrednost skoraj $69,000 novembra 2021, vendar je odkar se je približal $15,000 od srede zjutraj.

FinanceTether ima tržno kapitalizacijo ocenjeno na 69 milijard USD, ki ji sledita USD Coin in Binance USD, v skladu z CoinMarketCap.

Tether je dosegel

datoteka dobi visi prihodek v višini 1 USD.15 milijard v glavnem četrtletju, kar je njegove skupne presežne rezerve dvignilo na 2 USD. 15 milijard, v skladu z zadnjim potrdilom podjetja represent.

»Tether je predan krmarjenju po nenehno spreminjajoči se makroekonomski panorami za svoje stranke, ki so se zasebno zanašale na Tether zadnjih 9 let, ko je predstavil najbolj zakonit stabilni coin na trgu,« je podjetje omenilo v začetku tega tedna.

Morda bo morda morda na horizon? Ameriški zakonodajalci si prizadevajo za boj proti stabilnim kovancem, podobno kot obvezne rezerve in prepoved algoritemskih stabilnih kovancev.

Račun za stabilne coine se zakonodajalcem zdi nezahteven plod v primerjavi z drugo zakonodajo, ki se ukvarja s kriptotrgovino.

Zaprli so se ob koncu ultimate 365 dnevi, ko sta predsednik hiše za finančne produkte in družbe Maxine Waters, D-Calif., in Patrick T. McHenry, RN.C, skupaj delala na fakturi z Ministrstvom za finance in Federal Reserve, vendar nista »raje prejmite tam.«

The Odbor za finančne produkte in podjetja predstavniške hiše se bo sestal v četrtek na poslušanju, znanem kot »Ustrezanje ‘pravilnega’ v ‘stabilnih kovancih:’ kako bodo zakoni služili stabilnim kovancem pri gradnji njihove obljube.«

Vnesite svoj elektronski naslov za naše vsakodnevne brezplačne e-novice

Hitro 3 minute branja o tem, ko treniramo informacije o kriptovalutah časa!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -