15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Tether za krajo Bitcoina kot odgovor na mesečni zaslužek

- Advertisement -

Tether je priznal, da je bitcoin zaradi decentralizirane narave in njegovega dolgotrajnega prodajalca stroškov očitna menjava za izdajatelja stabilnih kovancev.

108651 Celotni ogledi

13 Celotni deleži

Tether, podjetje, ki pomaga pri končnem stabilnem kovancu Tether (USDT), sledi stopinjam MicroStrategyja pri nadzoru svojih rezerv. Izdajatelj stabilnega kovanca namerava okrepiti svoje rezerve s pomočjo Bitcoina (BTC) in prenesti nekaj razdalje od dolgov organov s sedežem v Združenih državah.

V objavi na Would per chance per chance 05, je razkril Tether da namerava del svojega zaslužka vložiti v BTC iz meseca v mesec. Podjetje je priznalo, da bi to dobro »pogosto dodelilo do 05 % njegovega pridobivanja realiziranega tekočega zaslužka za nakup Bitcoina.«

Obvestilo je prišlo v enem tednu po četrtletnem denarnem dokumentu podjetja, prihrani stablecoin izdajatelj je poročal o 1,5 milijarde dolarjev zaslužka pri prenosu.

Predvsem na podlagi opažanj podjetja bo Tether zgradil vse svoje Bitcoine v lastnem skrbništvu. Ob premoru v prvem četrtletju leta 1200 ima na voljo 1,5 milijarde dolarjev v bitcoinih , ki predstavlja sferičnih 2 % njegovih skupnih rezerv. 17 % deležev je bilo v denarju, denarnih ustreznikih in drugih trajnih depozitih, v bistvu zakladniških skladih.

Tether je trdil, da je bil BTC nekdaj očitna borza, saj se je glavna kriptovaluta na trgu izkazala za dolgoročnega prodajalca stroškovnih virov. Izdajatelj stabilnega kovanca je kot izbiro navedel ogromno rast Bitcoinove oznake v zadnjem desetletju in njegovo odpornost v nasprotju z šibkimi denarnimi neuspehi.

Povezan: Izvršni direktor družbe Circle krivi zatiranje kriptovalut v ZDA za znižanje tržne kapitalizacije USDC

V opazovanju, glavna tehnologija Tether uradnik Paolo Ardoino je priznal, da je prva in končna kriptovaluta v sektorju podprta z njeno izvedljivostjo kot naložbeno sredstvo. Dodal je, da je majhna sedanjost Bitcoina, decentralizirana narava in pogosto sprejemanje postavila kot »borzo, ki je všeč institucionalnim in malim kupcem«. ameriški dolar v svojih rezervah z bitcoini. Čeprav MicroStrategy nima določenega časovnega okvira za svojo naložbo v BTC, Tether načrtuje, da ga bo dosegel ob premoru vsakega meseca.

Revija: Nestabilni kovanci: grozijo depegging, beži denarnih institucij in druge nevarnosti

5667

5667

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -